Breaking news

ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ, ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ!

ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ, ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ!

Έρχεται το «Μπαμ» για τα παιδιά της… εξυγίανσης!

Ο Ροστοφιανός ξανά χτυπά με αποκαλύψεις για τα παιδιά της εξυγίανσης, που πλέον αναζητούν την στήριξη του μεγάλου αφεντικού για το "τσουνάμι" που έρχεται.


Υπάρχει και συνέχεια και ο Ροστοφιανός μπορεί να άργησε να χτυπήσει αλλά επέστρεψε δυναμικά. Προσεχώς οι εξελίξεις από την έρευνα του υπουργείου δικαιοσύνης για τις επιλεκτικές διαρροές σε συγκεκριμένα ΜΜΕ κοινών συμφερόντων.  Το πόρισμα που αναμένεται σύντομα θα συνταράξει…και θα βγάλει στην σέντρα υπόγειες διαδρομές ακόμα και με αμοιβή από γραμματείες και υπαλλήλους στις Εισαγγελίες Αθηνών, Πειραιώς, Θεσσαλονίκης και άλλες πολλές εμπλοκή δικαστικών με δημοσιογράφους μεγαλοκοπέλες και άλλων παλληκαριών….  προσεχώς στις οθόνες σας!

Με αυτά τα απλά και κατανοητά σας αποχαιρέτησα στο άρθρο μου την περασμένη εβδομάδα « Η τηλεργασία της Λαμίας… και τα φιλικά του Πάμπλο!».  Έτσι πάμε στο ψητό για αυτά που συμβαίνουν χωρίς εμάς αλλά για όλους εμάς. Η δικαιοσύνη που για κάποιους  είναι κατά το δοκούν , σε ορισμένες περιπτώσεις τρέχει πολύ και μάλιστα υπερβολικά. Κάποια εργαλεία του συστήματος  βιάζονται για την υποτιθέμενη απονομή τους αρκεί να είναι στο στόχο ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Από το 2011 – 2012 το σύστημα έπιασε δουλεία , τι ο Ολυμπιακός πέφτει κατηγορίες τι στον Ολυμπιακό αφαιρούνται οι τίτλοι , τι η UEFA πετάει εκτός Ευρώπης τον Ολυμπιακό και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έπρεπε να είναι καταδικασμένος σε ισόβια. Μην μου πείτε ότι δεν έχετε ακούσει ή δεν έχετε διαβάσει κάτι από όλα αυτά , ήδη από τότε πέρασαν σχεδόν 10 χρόνια αλλά και τι με αυτό, η λάσπη του ανεμιστήρα παραμένει.

Σε αυτή την δεκαετία πόσο μελάνη χύθηκε πόσες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές δίκες στήθηκαν , με κοινό στόχο τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό. Ατελείωτες ώρες δεκάδες εργαλεία βγήκαν μπροστά που άλλοτε εισέπραξαν την αφοσίωση τους  και άλλοι πετάχτηκαν σαν «λεμονόκουπες». Οι αρχηγοί όμως του συστήματος παρέμειναν οι ίδιοι μπροστάρηδες στον αγώνα μέχρι τελικής πτώσεως αφού τελικά όπως ειπώθηκε σε μία μεγάλη Ελληνική ταινία «Είναι πολλά τα λεφτά Άρη.» Και πραγματικά ήταν πάρα πολλά γιατί τώρα οι κάνουλες από το Ροστόφ έκλεισαν και μάλιστα τα εργαλεία του συστήματος παρακαλάνε τον αρχηγό απλά να τους καλύψει οικονομικά και νομικά μπροστά στις περιπέτειες που τους περιμένουν μετά την πλήρη αθώωση τόσο του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μάλλον θα είναι όντος πολλά τα λεφτά για κάθε Άρη, Λούλη, Βασιληκούλα , Λαλάκη, γεροντό Μπουμπούκα και όλα τα άλλα παιδία. Όχι μόνο από τις αγωγές που τους έκαναν οι 28 που αθωώθηκαν και τις κινήσεις που θα κάνει ο ερυθρόλευκος ηγέτης και η ΠΑΕ αλλά και από μία έρευνα που ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες με πλήρη μυστικότητα από το υπουργείο δικαιοσύνης .

Η έρευνα αυτή για να σας προϊδεάσω αφορά επιλεκτικές διαρροές από δικογραφίες και πληροφορίες που υπήρχαν σε εισαγγελίες Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκης. Αφορά αντίγραφα και στοιχεία που πριν καν αξιολογηθούν από την δικαιοσύνη βρίσκονταν σε χέρια τηλεοπτικού δικαστή και της ομάδας του , χαμένες συμπωματικά από συρτάρια συγκεκριμένων γραμματέων και δικαστών.

Άντε να σας δώσω ακόμα μια πληροφορία μέχρι να σας τα παρουσιάσουμε  όλα αναλυτικά. Ένα κομμάτι από την πολυσέλιδη έρευνα που όντος κρατήθηκε πολύ μυστική αναφέρει συγκριμένα ονόματα παρουσιαστών συνεργατών τους και δικαστικών υπαλλήλων. Εντέχνως άφησαν να διαρρεύσει ένα παραποιημένο έγγραφο το οποίο κατέληξε στα χέρια συγκεκριμένων ΜΜΕ έτσι απλά για να γίνει η διασταύρωση των διαδρομών από τα δικαστικά γραφεία μέχρι γραφεία των συγκεκριμένων ΜΜΕ.

Λεπτομέρειες αναλυτικά προσεχώς και πάλι στις οθόνες σας , γιατί το ξανά λέμε ο Ροστοφιανός και επέστρεψε απόλυτα ενημερωμένος και πληροφορεί  όλα τα παλληκαριά της εξυγίανσης που ήδη αισθάνονται κάπως λόγο ατμόσφαιρας ότι επανέρχομαι με πικάντικες αλλά πραγματικές λεπτομέρειες για το πόρισμα της έρευνας κάτι που θυμίζει το μαρτύριο της σταγόνας!

Διάβασε επίσης