Σχετικά με το Ελληνικό γυναικείο μπάσκετ, ολοκλήρωσαν οι υπεύθυνοι το… έργο τους, δίνοντας και επίσημα τον τίτλο στον ΠΑΟ, με τον Ολυμπιακό να αντιμάχεται ένα ολόκληρο σύστημα!

Εδώ και παραπάνω από έναν μήνα, διαδραματίζεται ένα έργο, το οποίο κατακρεουργεί το Ελληνικό μπάσκετ, κι συγκεκριμένα το γυναικείο μπάσκετ. Γνωστή η ιστορία των τελικών της Α1, με τον ΠΑΟ να παίρνει δωράκι με το έτσι θέλω, το πρωτάθλημα.

Στον Ολυμπιακό σχολίασαν με οργή όλα όσα διαδραματίστηκαν. Συγκεκριμένα ανέφεραν:

ΣΕΦ: «Το εν λόγω δημοσίευμα βρίθει από ανακρίβειες!»
ΣΕΦ: «Το εν λόγω δημοσίευμα βρίθει από ανακρίβειες!»

«Το ελληνικό μπάσκετ σύρεται στο βούρκο της ανυποληψίας ολοένα και πιο βαθιά, αφού προσπαθούν με κάθε τρόπο και μέσο να προχωρήσουν σε απονομή πρωταθλήματος την ώρα που οι υποθέσεις δεν εκδικάζονται».

Το ΑΣΕΑΔ απάντησε, δίχως να κοινοποιεί το σκεπτικό της απόφασής του. Όμως, γιατί ο Θρύλος προσέφυγε στο όργανο αυτό; Διότι το αρμόδιο όργανο της ΕΟΚ, παρέλειψε να συζητήσει την υπόθεση. Σχολιάζουν οι Πειραιώτες:

«Χωρίς καν κοινοποίηση του σκεπτικού απάντησε το ΑΣΕΑΔ, αφού δεν υπήρξε καμία ενημέρωση αν εξετάστηκε επί της ουσίας το θέμα.

Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ επειδή το αρμόδιο όργανο της ΕΟΚ παρέλειψε να συζητήσει την υπόθεση με τη δικαιολογία της εκκρεμότητας των εκλογών».

«Πρόκειται για εμπαιγμό, κοροϊδία και έλλειψη δικαιοσύνης που παραπέμπει σε… Ουγκάντα.

Η EOK δεν εξέτασε τα αιτήματα του Ολυμπιακού, ο ΕΟΚΑΝ δεν έδινε το σκεπτικό της απόφασης για την αθώωση της Χατζηνικολάου την ίδια ώρα που μέλη της διοίκησης τους και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος, από την ντροπή τους προσέφυγαν σε παραιτήσεις.

Ακόμα και τώρα ο ΕΟΚΑΝ  δεν έχει αποδώσει το σκεπτικό της απόφασης, έχοντας έννομο συμφέρον ο Ολυμπιακός προκειμένου να προσφύγει στα δικαστήρια.

Επιδιώκουν να στερήσουν από τον Ολυμπιακό κάθε τρόπο και μέσο για να μπορέσει να προσφύγει στα δικαστήρια (CAS), προκειμένου να προχωρήσουν σκανδαλωδώς στην απονομή του πρωταθλήματος».

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη, ενώ το θέμα δεν πρόκειται να λήξει και να περάσει έτσι.

«Ο Ολυμπιακός θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και θα εξαντλήσει όλα τα  δικαστικά μέσα, με στόχο την αποκατάσταση της δικαιοσύνης».

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24