Η ΕΠΟ εξέδωσε μια ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε τους φιλάθλους ότι είναι απαραίτητη η έγκαιρη προσέλευση στο ματς με το Καζακστάν.

Η ΕΠΟ εξέδωσε σήμερα (13/03) πριν από λίγη ώρα μια ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε τους φιλάθλους που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια ότι είναι απαραίτητη η έγκαιρη προσέλευσή τους στο γήπεδο “OPAP Arena” για την αναμέτρηση της εθνικής Ελλάδας με το Καζακστάν (21/03) στο πλαίσιο του ημιτελικού των playoffs του Nations League, με μεγάλο στόχο τη πρόκριση στο Euro 2024 της Γερμανίας.

Ακολουθεί αναλυτικά η ενημέρωση της αρμόδιας αρχής: “Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επισημαίνει σε όλους τους κατόχους εισιτηρίων για τον αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν την Πέμπτη 21 Μαρτίου (21:45), ότι η έγκαιρη προσέλευση στην OPAP Arena είναι άκρως απαραίτητη.

Oύτε ψύλλος στον κόρφο Αεκτζήδων και Αρειανών…
Oύτε ψύλλος στον κόρφο Αεκτζήδων και Αρειανών…

Ειδικότερα, λόγω της αυξημένης προσέλευσης και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν, η άφιξή των κατόχων εισιτηρίων στο γήπεδο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου.

Υπογραμμίζεται παράλληλα, ότι στο γήπεδο θα εισέλθουν αυστηρά μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων, οι οποίοι και παρακαλούνται να μην έχουν μαζί τους μικρά παιδιά, οποιασδήποτε ηλικίας, χωρίς εισιτήριο.

Απαγορευμένα αντικείμενα

Η ΕΠΟ υπενθυμίζει στους Έλληνες φιλάθλους ότι πέραν της έγκαιρης προσέλευσης, θα πρέπει να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρχών και να γνωρίζουν ότι απαγορεύεται να φέρουν μαζί τους μια σειρά αντικειμένων τα οποία απεικονίζονται στην ακόλουθη φωτογραφία:”.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24