Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε χαρούμενο τον κόσμο του Ολυμπιακού, φέρνοντας τον κορυφαίο πολίστα του κόσμου, για να παραμείνει το τμήμα πόλο στην ελίτ σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Το μεσημέρι της Τρίτης (25/5), ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα πως ο κορυφαίος Φίλιπ Φιλίποβιτς «ντύνεται» στα «ερυθρόλευκα»! Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε πως ο Φιλίποβιτς θα ενταχθεί στην ομάδα μας από τη νέα σεζόν. Και ουσιαστικά με αυτήν την προσθήκη ανεβαίνει κι άλλο το επίπεδο του Θρύλου.

Η κορυφαία ομάδα της Ελλάδας και εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη, κατάφερε και απέσπασε τη θετική απάντηση ενός αθλητή, που έχει κορυφαίες παραστάσεις στο άθλημα. Όπως καταλαβαίνετε, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για πολλούς λόγους.

Οι τίτλοι και οι επιτυχίες (ομαδικές-ατομικές) που έχει στο παλμαρέ του ο Σέρβος αθλητής είναι δεκάδες! Έχει διαπρέψει παντού, και έρχεται να κάνει το ίδιο και με το σκουφάκι του Ολυμπιακού.

Επίσημη η ΒΟΜΒΑ: Στα «ερυθρόλευκα» ο Φιλίπ Φιλίποβιτς!

Συγκεκριμένα αποτελεί τον κορυφαίο αριστερόχειρα του κόσμου. Έχει αναδειχθεί καλύτερος παίκτης στον κόσμο 2 φορές, κι άλλες 4 από τη LEN.

Αποτελεί με διαφορά του δεύτερου, την κορυφαία και σπουδαιότερη μεταγραφή στην ιστορία της Ελληνικής υδατοσφαίρισης και φυσικά μια εκ των κορυφαίων στον Ελληνικό αθλητισμό.

Και φυσικά, ακόμη μια μεταγραφή, φέρει τη σφραγίδα του ισχυρού άνδρα του συλλόγου μας, Βαγγέλη Μαρινάκη! Ο ίδιος έβαλε στόχο να φέρει τον κορυφαίο και το πέτυχε! Με μόνο του μέλημα, να κάνει τον κόσμο της ομάδας μας χαρούμενο και να γιγαντώσει κι άλλο το τμήμα πόλο!

Έτσι θα παραμείνουν στην κορυφή της Ελλάδας και θα διαπρέψουν στην Ευρώπη τα τμήματα του Θρύλου!