Επιτακτική ανάγκη το Κολυμβητήριο: Αρκετά τα λόγια, αλλά πλέον χρειάζονται κι έργα!

Αφενός ο Ολυμπιακός χρειάζεται ένα νέο «σπίτι» για να στεγάσει τις επιτυχίες του, όμως κι η Ελλάδα θα βγει κερδισμένη για πολλούς λόγους!


Ο Ολυμπιακός πριν λίγες ημέρες κατέκτησε το ευρωπαϊκό τρόπαιο στο πόλο Γυναικών. Έφερε την κούπα από τη Βουδαπέστη. Και φυσικά, μιλάμε για μια επιτυχία που όλη η Ευρώπη έμεινε με ανοικτό το στόμα!

Όμως, ο ανάλογος σεβασμός δεν υπάρχει εντός συνόρων προς το σύλλογό μας. Κι αναφερόμαστε βέβαια, κυρίως από την πλευρά της Πολιτείας! Δεν υπάρχει η απαραίτητη μέριμνα, ώστε να βρει το δικό του «σπίτι» ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος.

Και αν φυσικά γίνει πραγματικότητα αυτό, τότε θα γυρίσει σελίδα ο σύλλογος και με πιο απλά λόγια θα γιγαντωθεί ΚΙ ΑΛΛΟ!

Να γίνει απολύτως σαφές και κατανοητό κάτι. Ο Ολυμπιακός κι η πλευρά των «ερυθρόλευκων», δε ζητά το Κράτος να του δημιουργήσει ένα νέο Κολυμβητήριο. Αυτά γίνονται με άλλες ομάδες που ζητούν… χάρες! Όμως σε εκείνες τις περιπτώσεις, παραδόξως συμβαίνει αυτό που ακριβώς ζητούν.

Ο Ολυμπιακός κι η ηγεσία του ζητούν απλά να έχουν το Κράτος σύμμαχο, κι όχι απέναντι. Διότι έτσι δε δίνονται λύσεις και το θέμα μένει στάσιμο.

Η Ελληνική Πολιτεία οφείλει να στηρίξει τον Ολυμπιακό, ο οποίος φέρνει συνεχώς επιτυχίες στο Πόλο, είτε σε επίπεδο Ανδρών, είτε Γυναικών. Μιλάμε για τον σύλλογο που φέρνει επιτυχίες διεθνώς!

Η πλευρά της ομάδας μας ζητά απλά να βρεθεί ο χώρος, ώστε να προχωρήσει το πλάνο που υπάρχει. Τα διαδικαστικά και τα οικονομικά βρίσκονται εντός πλάνου. Με κύριο στόχο να φτιαχτεί ένα νέο, σύγχρονο κολυμβητήριο.

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης