Γνωστή και επίσημα έγινε η νέα φανέλα του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2023-24, με την ερυθρόλευκη λεπτομέρεια να επιστέφει μετά από μια τριετία.

Επιστροφή στην “ερυθρόλευκη” νότα για τη νέα φανέλα του Ολυμπιακού!

Γνωστή και με κάθε επισημότητα λοιπόν έγινε η νέα φανέλα του Θρύλου για τη σεζόν 2023-24.

Μετά από μια τριετία, η ερυθρόλευκη ριγωτή επιστρέφει στη βασική εμφάνιση των Πειραιωτών. Υπενθυμίζεται ότι για τρία χρόνια, η βασική του Θρύλου είδε αποκλειστικά κόκκινο χρώμα με κάποιες μικρές λεπτομέρειες. Ενώ η ερυθρόλευκη αποτελούσε 3η εμφάνιση τις τελευταίες δυο σεζόν.

Τρεις κόκκινες ρίγες μαζί με την παρουσία του λευκού, συνθέτουν τη νέα 1η φανέλα. Την ίδια στιγμή, τη δική τους αίσθηση δίνουν οι μαύρες λεπτομέρειες τόσο στη φανέλα όσο και στο σορτσάκι.

Οι δύο εκτός έδρας εμφανίσεις διακρίνονται για το λευκό και το μαύρο τους χρώμα αντίστοιχα.

Πιο συγκεκριμένα, η 2η εμφάνιση (1η εκτός έδρας) είναι λευκή με πολύ λεπτές κόκκινες ρίγες σε μια ωραία λεπτομέρεια. Η 3η εμφάνιση όπως και πέρσι έτσι και φέτος, αποτελείται από καθολική κυριαρχία μαύρου χρώματος.

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24