Οι Καμαρά επιστρέφουν και όπως όλα δείχνουν είναι πανέτοιμοι για τον αγώνα της Πέμπτης με την Αντβέρπ!

Απέναντι στον Ατρόμητο ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να έχει εκτός αποστολής τους Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά, λόγω των όσων συνέβησαν στη Γουινέα. Οι δύο παίκτες είχαν μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετές μέρες, για αυτό και ο Πορτογάλος κόουτς αποφάσισε να μην τους συμπεριλάβει στα πλάνα του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Πλέον όμως είναι όλα καλά, έχουν μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα και έχουν ξεκινήσει κανονικά προπονήσεις στο Ρέντη. Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο θα είναι μέσα στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού για τον αγώνα της Πέμπτης με την Αντβέρπ στο Καραϊσκάκη.

Ολυμπιακός: Ζόρια για Μίγια πάρα τη… προσπάθεια!
Ολυμπιακός: Ζόρια για Μίγια πάρα τη… προσπάθεια!

Ειδικά  ο Μαντί Καμαρά είναι αρκετά σημαντικός παίκτης για την ομάδα του Πειραιά, αφού μπορεί να αλλάξει την εικόνα όλου του Ολυμπιακού. Είναι από τους ηγέτες που έχει ο Θρύλος και όλοι περιμένουμε πολλά από αυτόν! Ανυπομονούμε επομένως να τον δούμε ως βασικό στον αγώνα με τους Βέλγους!

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24