Ο Ολυμπιακός, όπως όλα δείχνουν στη δύσκολη εκτός έδρας αποστολή επί της Εφές, θα έχει τον Σάσα Βεζένκοφ στη διάθεσή του.

Ο Ολυμπιακός πλέον, μετά την ήττα και επί του ΠΑΟ στο ΣΕΦ, καλείται να παλέψει όσο γίνεται περισσότερο στην Ευρωλίγκα, για τις ελάχιστες ελπίδες και πιθανότητες για πρόκριση στην οκτάδα. Βέβαια, αναμένεται να εκμεταλλευτεί και στο έπακρον την διακοπή της Ευρωλίγκας, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στα τελευταία δέκα ματς της σεζόν.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναμένεται λοιπόν να έχει στη διάθεσή του τον Σάσα Βεζένκοφ, καθώς ο ίδιος όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμος στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Βεζένκοφ έχει αποθεραπευτεί σε τεράστιο βαθμό από το αιμάτωμα στο δεξί γόνατο και αναμένεται από την Παρασκευή σε ρυθμούς φουλ προπόνησης.

Υπάρχει βέβαια και το κενό του Παπανικολάου, ο οποίος έχει μια πιο σύνθετη περίπτωση, ενώ η επιστροφή του θα εξαρτηθεί απ’ το αν πονάει ή όχι. Και ενδεχομένως να χρειαστεί λιγάκι παραπάνω χρονικό διάστημα.