Η διεθνής Λετονή φόργουορντ, Ντίγκνα Στραουτμάνε είναι το τελευταίο απόκτημα του Ολυμπιακού, για το τμήμα μπάσκετ Γυναικών.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (8/7), ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ήρθε σε απόλυτη και επίσημη συμφωνία με την Ντίγκνα Στραουτμάνε. Η διεθνής φόργουορντ αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, με τον Θρύλο να ανακοινώνει τη συμφωνία.

Η ίδια θα βοηθήσει στην φροντ λάιν της ομάδας, ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστές επίσημα και οι νέες προσθήκες για τη νέα σεζόν. Άλλωστε, σκοπός της Διοίκησης είναι να ενισχυθεί η ομάδα, για τη διατήρηση των σκήπτρων στην χώρα, αλλά και μια καλή πορεία στην Ευρωλίγκα.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού: 

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ντίγκνα Στραουτμάνε. Η διεθνής Λετονή φόργουορντ (1,90μ., ημ. γέννησης 18/9/1998) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου.

Την περασμένη σεζόν, η Στραουτμάνε αγωνίστηκε στην Αυστραλία και την Ρίνγκγουντ, με μέσο όρο 14,5 πόντους και 9,6 ριμπάουντ. Έχει θητεύσει στο Κολέγιο Τζόρτζια Τεκ, ενώ πριν ήταν στο Πανεπιστήμιο Σίρακιους (2017-21). Η Στραουτμάνε είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα μπάσκετ Γυναικών της Λετονίας.

Προηγούμενες ομάδες:

2017-21 Σιράκιους (ΗΠΑ)

2021 Τζόρτζια Τεκ (ΗΠΑ)

2022 Ρίνγκγουντ (Αυστραλία)