Για να μην συμπέσει με τον τελικό της EuroLeague!

Για το Σάββατο 21 Μαϊου στις 20:00 έχει προγραμματιστεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, η Cosmote TV ζητάει αλλαγή ώρας του αγώνα, διότι ακριβώς την ίδια ώρα θα αρχίσει και ο τελικός της EuroLeague στο μπάσκετ, όπου είναι πολύ πιθανό να συμμετέχει ο Ολυμπιακός!

Χεζόνια: «Μείναμε πιστοί στο πλάνο κι αντιδράσαμε μετά την ήττα στη Μπολόνια»
Χεζόνια: «Μείναμε πιστοί στο πλάνο κι αντιδράσαμε μετά την ήττα στη Μπολόνια»

Η Cosmote λοιπόν ζητά να γίνει στις 22:00 το ματς, αντί για τι 20:00, για να μπορέσουν οι συνδρομητές να παρακολουθήσουν και τα δύο σημαντικά αθλητικά γεγονότα.

Η ΕΠΟ φέρεται να έχει απαντήσει ήδη όμως πως το «θέμα έχει λήξει» και ότι είναι αδύνατο να υπάρξει σέντρα στις 22:00.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.