Επέστρεψε στην Ρεάλ ο Κασίγιας!
Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την έναρξη καινούργιας συνεργασίας με τον Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος αναλαμβάνει πόστο στο Real Madrid Foundation!
Επιστροφή στο σπίτι για τον Ίκερ Κασίγιας μετά από 5,5 χρόνια, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε ότι ο θρυλικός τερματοφύλακας αναλαμβάνει πόστο βοηθού γενικού διευθυντή στην φιλανθρωπική οργάνωση του συλλόγου, την Real Madrid Foundation, τιμώντας τον για όσα έχει προσφέρει στους μερένχες.
Ο Άγιος Ίκερ έπαιξε σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των Μαδριλένων 25 χρόνια, από το 1990 δηλαδή, μέτρησε 725 συμμετοχές και κατέκτησε συνολικά 19 τίτλους, τρεις από αυτούς είναι το Τσάμπιονς Λιγκ. Θυμίζουμε ότι λόγω καρδιακού επεισοδίου το 2019 ενώ έπαιζε στην Πόρτο, ο Κασίγιας αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.
Latest News
Ολυμπιακός: Αυτή είναι η 12άδα ενόψει Φενέρ
ΠΑΕ Ολυμπιακός: Ενημέρωση για άτομα με αναπηρία
Τα δεδομένα για το μέλλον του Ρόμαν Γιάρεμτσουκ
Σιούτη: «Κρατάμε τα θετικά και συνεχίζουμε»
Βετεράνοι: Φιλικό στη μνήμη του Μιλτιάδη Μαρινάκη
ΝΟ Πατρών – Ολυμπιακός 7-17: Έκανε το «17 στα 17»
Θαρθάνα: «Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα»
«Κορυφαίοι σύλλογοι ενδιαφέρονται για Μουζακίτη»
READ MORE