Επέστρεψε Ελλάδα η ομάδα Νέων του Θρύλου (photos)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επέστρεψε στην Ελλάδα η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, μετά τη συμμετοχή της στον τελικό του Διηπειρωτικού Κ20 στη Βραζιλία.
Μετά από ένα πολύωρο ταξίδι, οι πρωταθλητές Ευρώπης Κ19 του Θρύλου επέστρεψαν στη χώρα μας από τη Βραζιλία, όπου συμμετείχαν στον τελικό του Διηπειρωτικού Κ20, απέναντι στη Φλαμένγκο γνωρίζοντας την ήττα στο τελευταίο λεπτό.
Πλέον, οι Ερυθρόλευκοι στρέφονται στην έναρξη του πρωταθλήματος της Κ19 υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας Ρομέν Πιτό, ενώ έξι παίκτες (Κουτσίδης, Παπακανέλλος, Κωστούλας, Μουζακίτης, Μπότης και Μπακούλας) θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.
Latest News
«Φρένο» στα καύσιμα – Ουρές και περιορισμοί στη Σλοβενία
Έκτος στο Τορούν ο Τεντόγλου
Κορωπί – Ολυμπιακός 16-29: Εμφατικό διπλό για τις Πειραιώτισσες
Μεντιλίμπαρ: «Να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε και μαζί και το πρωτάθλημα»
ΖΑΟΝ – Ολυμπιακός 0-3: Εύκολα οι ερυθρόλευκες και τώρα… playoffs!
Τον… πληγώνει το σπίτι του: Τα έξι τελευταία εντός έδρας αποτελέσματα του Ολυμπιακού… λένε όλη την αλήθεια!
Λουτσέσκου: «Ίσως το χειρότερο παιχνίδι μας, πρέπει να αντιδράσουμε»
Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι 0-2: Οι… πολίτες κατέκτησαν το League Cup!
READ MORE