Ιταλικά δημοσιεύματα φαίρνουν στην επιφάνεια τον Λυκογιάννη ως αντι-Κούτρη, μία γνώριμη περίπτωση με τον παίκτη να ήταν στο παρελθόν παίκτης του Ολυμπιακού....

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης είναι όπως αναφέρουν οι Ιταλοί προ των πυλών με τον παίκτη να επσιτρέφει στο Πειραιά για να καλύψει το κενό που άφησε ο λεονάρντο Κούτρης και να δώσει πολύτιμες ανάσες πίσω από τον αντικατάστατο Κώστα Τσιμίκα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «calciocasteddu.it», ο Έλληνας μπακ που ανήκει στην Κάλιαρι προτάθηκε στους Πειραιώτες και η περίπτωση του φέρεται να απασχολεί. Κυρίως επειδή είναι Έλληνας και ξέρει τι εστί Ολυμπιακός.

Αναφορικά εν ολίγοις με το δημοσίευμα κάνουν λόγο ότι ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και πως ο ίδιος προτάθηκε στους «ερυθρόλευκους», αφού δεν βρίσκεται στα πλάνα της Κάλιαρι και γνωρίζει κάλιστα πως στον Πειραιά μπορεί να έχει μία 2η ευκαιρεία να παίξει μπάλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λυκογιάννης τη φετινή σεζόν στην Κάλιαρι μετράει 8 συμμετοχές και συνολικά έχει αγωνιστεί στη Serie A 565 λεπτά.