Ιταλικά δημοσιεύματα φαίρνουν στην επιφάνεια τον Λυκογιάννη ως αντι-Κούτρη, μία γνώριμη περίπτωση με τον παίκτη να ήταν στο παρελθόν παίκτης του Ολυμπιακού....

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης είναι όπως αναφέρουν οι Ιταλοί προ των πυλών με τον παίκτη να επσιτρέφει στο Πειραιά για να καλύψει το κενό που άφησε ο λεονάρντο Κούτρης και να δώσει πολύτιμες ανάσες πίσω από τον αντικατάστατο Κώστα Τσιμίκα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «calciocasteddu.it», ο Έλληνας μπακ που ανήκει στην Κάλιαρι προτάθηκε στους Πειραιώτες και η περίπτωση του φέρεται να απασχολεί. Κυρίως επειδή είναι Έλληνας και ξέρει τι εστί Ολυμπιακός.

Αυτό είναι το παρασκήνιο της υπόθεσης Αμπντουλί Μανέ (vid)
Αυτό είναι το παρασκήνιο της υπόθεσης Αμπντουλί Μανέ (vid)

Αναφορικά εν ολίγοις με το δημοσίευμα κάνουν λόγο ότι ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και πως ο ίδιος προτάθηκε στους «ερυθρόλευκους», αφού δεν βρίσκεται στα πλάνα της Κάλιαρι και γνωρίζει κάλιστα πως στον Πειραιά μπορεί να έχει μία 2η ευκαιρεία να παίξει μπάλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λυκογιάννης τη φετινή σεζόν στην Κάλιαρι μετράει 8 συμμετοχές και συνολικά έχει αγωνιστεί στη Serie A 565 λεπτά.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.