Οι Χριστόδουλος Κολόμβος και Θανάσης Χρυσοσπάθης, έκαναν κι εκείνοι τις δηλώσεις τους, ενόψει της νέας σεζόν με το σκουφάκι του Ολυμπιακού.

Με όνειρα, φιλοδοξίες και αρκετά νέα πρόσωπα ξεκίνησε τη Δευτέρα (6/9) υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Βλάχου, στο Κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά, η προετοιμασία της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Χριστόδουλος Κολόμβος είπε τα εξής: «Προερχόμαστε από το ασημένιο ολυμπιακό μετάλλιο, η ψυχολογία μας είναι στα ύψη, εμένα επί δύο γιατί είμαι τέσσερα χρόνια μακριά από τον Ολυμπιακό. Γύρισα στην Ελλάδα και στην καλύτερη ομάδα, που έχω ζήσει επτά χρόνια και ανεπανάληπτες στιγμές. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, δεν θα πω μεγάλα λόγια, επειδή έχω περάσει και περίεργα με την πανδημία εύχομαι υγεία σε όλους. Ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα ψηλά, και φέτος ψηλά και θα καταφέρουμε όλους τους στόχους μας».

Θύρα 7: «Όλοι Παπαστράτειο και μετά ΣΕΦ!»
Θύρα 7: «Όλοι Παπαστράτειο και μετά ΣΕΦ!»

Ενώ κι ο Θανάσης Χρυσοσπάθης τόνισε: «Νιώθω ενθουσιασμό και ανυπομονησία στο ξεκίνημα. Ελπίζω όλοι να είμαστε υγιείς, να μην κλείσουν τα κολυμβητήρια και όλα να κυλήσουν ομαλά. Έχουμε νέους παίκτες,  έχουμε πολλούς καλούς παίκτες, πολλά μεγάλα ονόματα, το βασικό είναι να δεθούμε και πέρα από καλοί παίκτες να γίνουμε μια καλή ομάδα».

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24