Οι «ερυθρόλευκες» διέσυραν για ακόμη μία φορά τον ΠΑΟ, με τον Θρύλο να κάνει συνολικά το 41-0 κόντρα στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και το 10-0 στο τμήμα μπάσκετ γυναικών

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού «γλέντησε» για ακόμη μία φορά τον ΠΑΟ, επικρατώντας με 78-37 της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι «ερυθρόλευκες» διέσυραν για ακόμη μία φορά τον ΠΑΟ, με τον Θρύλο να κάνει συνολικά το 41-0 κόντρα στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και το 10-0 στο τμήμα μπάσκετ γυναικών.

Ολυμπιακός: Παρελθόν οι Κόστα, Άγκοστ
Ολυμπιακός: Παρελθόν οι Κόστα, Άγκοστ

Η νέα συντριβή του ΠΑΟ έχει φέρει, όπως είναι φυσικό, νέα απογοήτευση στους ανθρώπους των «πράσινων», οι οποίοι σκέπτονται τρόπους μήπως γλιτώσουν το διασυρμό.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, υπάρχουν σοβαρές σκέψεις να καταθέσουν ένσταση και στο γυναικείο μπάσκετ, ζητώντας να γίνει ξανά το ματς από το 9-8, όπου ήταν το μοναδικό σημείο του αγώνα όπου βρίσκονταν κοντά στις «ερυθρόλευκες».

Φυσικά, αστειευόμαστε, αλλά εδώ έκαναν ένσταση στο ποδόσφαιρο, η οποία μάλιστα έγινε δεκτή… Όλα μπορούμε να τα περιμένουμε…

Άλλωστε, στις ενστάσεις ο Παναθηναϊκός είναι… πρωταθλητής…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24