Το ενδιαφέρον για τον Μπρούμα από Ευρωπαϊκούς συλλόγους παραμένει έντονο με την Άιντραχτ να μπαίνει στο κόλπο για τον Πορτογάλο.

Το ενδιαφέρον για τον Μπρούμα από Ευρωπαϊκούς συλλόγους παραμένει έντονο με τον μάνατζερ του Πορτογάλου σε δηλώσεις που έκανε στην Ολλανδία να αναφέρει ότι έχει δεχτεί προτάσεις από ισπανικές και γερμανικές ομάδες.

Όλα αυτά όμως θα συμβούν αφού πρώτα αποφασίσει ο Ολυμπιακός  μέχρι τις 31 Μαΐου αν θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του που υπάρχει στη συμφωνία με την Αϊντχόφεν. Μάλιστα ο ίδιος ο μάνατζερ του δήλωσε σχετικά:

Ραγδαίες εξελίξεις με Κούντε…
Ραγδαίες εξελίξεις με Κούντε…

«Πρώτα ο Ολυμπιακός πρέπει να αποφασίσει εάν θέλει να τον κρατήσει. Στο αρνητικό ενδεχόμενο, θα έχουν τη δυνατότητα να εκδηλώσουν ενδιαφέρον και άλλες ομάδες που θέλουν τον Μπρούμα. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για αυτόν, μεταξύ άλλων από τη Γερμανία, την Ισπανία και την Τουρκία. Πρωτίστως, εξαρτάται από τον Ολυμπιακό εάν θέλει να τον κρατήσει. Έχει ρήτρα εξαγοράς που μπορεί να την ενεργοποιήσει. Εάν δεν συμβεί αυτό, η Αϊντχόφεν θα αποφασίσει για το μέλλον και εάν θα τον παραχωρήσει σε άλλη ομάδα».

Πάντως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι Γερμανοί αναφέρουν έντονο ενδιαφέρον και από την Αϊντραχτ που ψάχνει δεξιό εξτρέμ ενώ παραμένει και το ενδιαφέρον από την  Φενερμπαχτσέ.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24