Ο Μαντί Καμαρά μετά την αρκετά καλή σεζόν του με τον ΠΑΟΚ προσελκύει ενδιαφέρον από Ελλάδα και Ευρώπη, βάζοντας στο «κάδρο» και τον Ολυμπιακό.

Ο Μαντί Καμαρά είναι το όνομα που… παίζει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Με το ενδιαφέρον για τον 28χρονο μέσο του ΠΑΟΚ να φουντώνει. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας africa.foot, ο διεθνής μέσος από τη Γουινέα έχει μπει στο στόχαστρο πέντε ευρωπαϊκών ομάδων! Μεταξύ των οποίων και δύο από την Ελλάδα, Ολυμπιακός και ΑΕΚ.

Ο πρώην άσος των «ερυθρολεύκων» πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τον ΠΑΟΚ. Σημείωσε 10 γκολ και 2 ασίστ σε 48 συμμετοχές, αποδεικνύοντας πως διατηρεί τη φόρμα και την ποιότητά του. Ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του παίκτη στον Πειραιά, ενώ η ΑΕΚ φέρεται να επανέρχεται, καθώς είχε ενδιαφερθεί για εκείνον και στο περσινό μεταγραφικό παράθυρο.

Έχει το πάνω χέρι ο Μπαρτζώκας απέναντι στον Παναθηναϊκό: Αυτό είναι το απίθανο ρεκόρ του απέναντι στο τριφύλλι
Έχει το πάνω χέρι ο Μπαρτζώκας απέναντι στον Παναθηναϊκό: Αυτό είναι το απίθανο ρεκόρ του απέναντι στο τριφύλλι

Το ρεπορτάζ της africa.foot αναφέρει επίσης πως για την υπογραφή του Καμαρά ενδιαφέρονται και η Φιορεντίνα, η Λιλ και η Φενέρμπαχτσε. Κάνουν έτσι τη «μάχη» για τον μέσο από τη Γουινέα ακόμη πιο σκληρή.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.