Έναν μήνα και πρόστιμο 5.000 ευρώ στον Κ. Καραπαπά!

Ο διαιτητής Ευαγγέλου τύλιξε σε μια κόλα χαρτί τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Ολυμπιακού και ο αθλητικός δικαστής τον τιμώρησε για εξύβριση, παρότι ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες • Καμπάνα 22.500 ευρώ και τον Ολυμπιακό γιατί καθυστέρησε να βγει στο β΄ ημίχρονο.

Καραπαπάς

Ο διαιτητής Γιώργος Ευαγγέλου τύλιξε σε μια κόλλα χαρτί τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Ολυμπιακού Κώστα Καραπαπά και ο αθλητικός δικαστής Χριστόφορος Μάρκου, τον τιμώρησε με πρόστιμο 5.000 ευρώ, καθώς και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα μήνα.

Παράλληλα, πρόστιμο 22.500 ευρώ επιβλήθηκε και στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, επειδή στον αγώνα του Περιστερίου με τον Ατρόμητο, η ομάδα άργησε να βγει στο β’ ημίχρονο κατά 5 λεπτά, παρά το γεγονός ότι είχε ειδοποιηθεί.

Ο Αθηναίος ρέφερι, ανέφερε στο Φύλλο Αγώνα, ότι ο Κώστας Καραπαπάς του είπε: «Τι κάνετε εδώ ρε; Ήρθατε να μας γαμήσετε, δεν ντρέπεστε με αυτά που κάνατε;».

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού κατά την απολογία του στο μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας, ισχυρίστηκε ότι είπε… «Δεν το βλέπεις την κόκκινη κάρτα. Μόνο ντροπή σας. Είναι ντροπή να παίζεται έτσι».

«Του φώναζα. Πέρσι ήρθα και το είπα. Με τον Παναθηναϊκό, είχα πει «Γαμ… τη Σούπερ Λίγκα μας. Ήμασταν στη Λεωφόρο, έβριζαν το παιδί μου, τη μητέρα μου, μπήκα στη φυσούνα τρέμοντας και είπα στους παρατηρητές, «καλά δεν τα βλέπετε». Μου είπαν «Εσείς είστε η Σούπερ Λίγκα». Προχώρησα και είπα «Γαμ… τη Σούπερ Λίγκα μας και γαμ… τα όλα μας». Αλλά αυτό εδώ δεν το είπα. Και τιμωρήθηκα με ένα μήνα» τόνισε ο Κώστας Καραπαπάς.

Αναφερόμενος στον διαιτητή Ευαγγέλου είπε… «Πιστεύω ότι ο διαιτητής δεν το έκανε σκόπιμα για να με τιμωρήσει, πιστεύω ότι ο άνθρωπος νόμιζε ότι είμαι εγώ. Γιατί εγώ είχα την ένταση. Και αυτός είχε στο μυαλό μου την εικόνα μου που του έλεγα «ντροπή σας, είναι δυνατόν να μην είδατε τη φάση του Ποντένσε». Εγώ δεν τον έβρισα».

Ως μάρτυρας κατέθεσε ο team manager του Ολυμπιακού Θόδωρος Κοκκινάκης, που είπε :

«Στο α’ ημίχρονο υπήρχαν αμφισβητούμενες φάσεις που θεωρούμε ότι η ομάδα μας αδικείται. Στο ημίχρονο πήγα στον διαιτητή, γιατί είχα σκοπό να απομακρύνω αυτούς που ήταν εκεί. Ήταν ο Καραπαπάς, ο Μοντέστο, ο Μουρίκης, 1-2 παίκτες. Ο στόχος μου ήταν να απομακρυνθούν όλοι. Παράλληλα έρχονται και από τον πάγκο του Ατρόμητου για να πουν τα δικά τους. Ήμουν δίπλα ή πίσω από όλους, έχω την εικόνα όλη.

Ο Καραπαπάς σε όλες τις φάσεις, σε όλες τις στιγμές, επιμένει για την κόκκινη στη φάση με τον Ποντένσε. Η φράση αυτή ακούστηκε απλά σε στιγμή πιο μετά, κατευθυνόμενοι προς τα αποδυτήρια αλλά όχι από τον Καραπαπά. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό που λέω. Η φωνή που έχω στα αυτιά μου δεν ήταν του Καραπαπά» είπε ο Θόδωρος Κοκκινάκης.

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης