Όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη προβληματίζεται με το τι θα γίνει με τα Ευρωπαικά πρωταθλήματα, τονίζοντας το πόσο σημαντικό είναι να τελειώσουν όλα αλλά κάποιοι δεν θέλουν να τελειώσει το δικό μας.

Η κατάσταση στην χώρα μας είναι πολύ δύσκολη. Πριν από λίγο είχαμε την ανακοίνωση για τρίτο νεκρό μέσα στο τελευταίο 24ωρο! Μείνετε σπίτι! Μένουμε σπίτι με ψυχραιμία και αισιοδοξία! Όλα θα πάνε καλά στο τέλος.

Πάμε τώρα στα δικά μας. Προσωπικά έχω τρελαθεί που δεν βλέπω Ολυμπιακό, φαντάζομαι όλοι είμαστε στην ίδια κατάσταση, αλλά με διάφορα που διαβάζω και ακούω θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω.

Ζόσε Σα: Δείχνει την πλάτη του σε Ρονάλντο, Ντε Μπρόινε, Μανέ και Φερνάντες! (pic)
Ζόσε Σα: Δείχνει την πλάτη του σε Ρονάλντο, Ντε Μπρόινε, Μανέ και Φερνάντες! (pic)

Πρώτα είναι η υγεία όλων μας, αλλά δεν γίνεται να μην σχολιάσω αυτά που ακούγονται από την Βόρεια Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα και εξηγούμαι! Λένε να μην ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να μην το πάρει ο Ολυμπιακός που το αξίζει το δίχως άλλο την φετινή χρονιά.

Αυτοί που παραβίασαν κάθε κανόνα και δεν έχουν υποβιβαστεί απλά και μόνο από την φωτογραφική τροπολογία της Κυβέρνησης, αυτοί που αγοράζουν ομάδες όπως αγόρασε την Ξάνθη, αυτοί που αγοράζουν μίντια απλά και μόνο για να σπιλώνουν συνειδήσεις, αυτοί τολμάνε και μιλάνε για ακύρωση του πρωταθλήματος.

Όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη προβληματίζεται με το τι θα γίνει με τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τονίζοντας το πόσο σημαντικό είναι να τελειώσουν όλα αλλά κάποιοι δεν θέλουν να τελειώσει το δικό μας. Δεν τους συμφέρει.

Ο Θρύλος τερμάτισε πρώτος στην κανονική διάρκεια με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Κόντρα σε όλους σφράγισε το 45ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, κάνοντας τα πλέι οφ τυπική διαδικασία.

Ένα πρωτάθλημα που ενόχλησε πολλούς. Όταν με το καλό περάσει όλο αυτό που ζούμε αυτές τις μέρες και επιστρέψουμε σιγά σιγά στην “κανονική” μας ζωή, αυτό το πρωτάθλημα θα πανηγυριστεί με τον τρόπο που  του αξίζει. Το πιο μάγκικο των τελευταίων χρόνων, το πιο Ολυμπιακό!

Υ.Γ. Μένουμε σπίτι!

Υ.Γ.2 Μένουμε σπίτι!

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24