Αήττητη για τέταρτη σερί αγωνιστική η Νότιγχαμ, πήρε βαθμό (2-2) στην έδρα της Μπλάκμπερν.

Αήττητη για τέταρτη σερί αγωνιστική έμεινε η Νότιγχαμ. Η Φόρεστ πήρε το βαθμό (2-2) στην έδρα της Μπλάκμπερν και δεν έχασε την επαφή με τις κορυφαίες θέσεις στην Championship, αυτές που οδηγούν στην Premier League. Είναι μόλις στο -5 από την κορυφή, μετά και την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής. Σε ένα ματς που είχε πολλές μεταβολές.

Η ομάδα του Καράνκα είχε την κατοχή της μπάλας σε ποσοστό 53%, αλλά οι τελικές ήταν περισσότερες για τους γηπεδούχους, τόσο συνολικά (12-10) όσο και στο τέρμα (8-4). Παρόλα αυτά η Φόρεστ διατήρησε τον έλεγχο στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί με το γκολ του Γκρέιμπαν, με κοντινή κεφαλιά, στο 52′ (0-1) μετά την κεφαλιά-πάσα του Καρβάλιο.

Η Μπλάκμπερν αντέδρασε μετά το γκολ, πίεσε την Νότιγχαμ και μέσα σε εννέα λεπτά κατάφερε να γυρίσει το ματς. Αρχικά ισοφάρισε στο 65′ με τον Άρμστρονγκ, ενώ στο 74′ ήταν ο Ντέικ που της έδωσε το προβάδισμα με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν «πει» την τελευταία τους λέξη. Στο 79′ κέρδισε πέναλτι στην ανατροπή του Λόλεϊ από τον Ρόντγουελ. Ο Γκρέιμπαν ήταν εύστοχος από την «άσπρη βούλα» και έκανε το 2-2, που δεν άλλαξε ως το φινάλε.

Μπλάκμπερν: Μάρτιν, Νουάμπε (60′ Ρόντγουελ), Ντάουνινγκ (58′ Άρμστρονγκ), Λένιχαν, Μπελ, Σμόλγουντ, Ίβανς (75′ Ρόθγουελ), Ριντ, Ντέικ, Μπένετ, Γκράχαμ.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Πάντιλιμον, Γιάνκο, Χέφελε, Φοξ, Ρόμπινσον, Γκουέντιουρα, Κόλμπακ, Κας (71′ Ντίας), Καρβάλιο (82′ Όσμπορν), Λόλεϊ, Γκρέιμπαν (86′ Μέρφι).