Πως τα φέρνει καμιά φορά η ζωή, έτσι; Ο Ολυμπιακός επί σειρά ετών παίζει στην Ευρώπη αποκλειστικά ΜΟΝΟΣ του, δίχως βοήθειες από κανέναν για να παίζουν κάποιοι... Νευροκόπι.

Ο τίτλος δεν είναι τυχαίος! Μπορεί να είναι και προφητικός θα λέγαμε. Ο Ολυμπιακός παίζει Φλεβάρη μήνα Ευρώπη, ενώ ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό παρών στη συνέχεια της επόμενης φάσης και τον Μάρτιο στην επόμενη φάση. Μένει ακόμα ένα 90άλεπτο ακόμα στην Ολλανδία. Το 4-2 δεν αφήνει άλλωστε πολλά περιθώρια στην Αϊντχόβεν, όμως αυτό δεν σημαίνει και χαλάρωση.

Πάμε στο δια ταύτα. Ευρώπη εμείς, Νευροκόπι εσείς. Εντάξει είμαστε; Εντάξει είμαστε που λέει και μια ψυχή. Ο Ολυμπιακός, το δικό του μεγαλείο είναι να χαρίζει βαθμούς πολύτιμους και σημαντικούς στο UEFA Ranking, ενώ ορισμένοι να αγωνίζονται σε κάτι χωριά στο Νευροκόπι, η να ψάχνουν έδρες να αγωνιστούν επειδή τα γήπεδά τους, δεν πληρούν τις προϋποθέσεις λόγο άθλιου αγωνιστικού χώρου (λέμε τώρα…).

Τι γκολάρα έβαλες ρε Μπακαμπού; (vid)
Τι γκολάρα έβαλες ρε Μπακαμπού; (vid)

Άλλοι αγοράζουν ομάδες για να έχουν εύκολους βαθμούς, άλλου οπλοφορούν και σουλατσάρουν με όπλα στα γήπεδα, άλλοι βάζουν Κυβερνήσεις να παίρνουν πρωταθλήματα επειδή αλλιώς δεν μπορούν, άλλοι κάνουν διασυνδέσεις για να φτιάξουν τζάμπα γήπεδο, αλλά έχουν ξεχάσει τι θα πει να έχεις κανονική ομάδα, άλλοι ψάχνουν έδρα και παραλαλάνε το κράτος να φτιαχτεί εντελώς δωρεάν μία «Παναθηναϊκή Πολιτεία», ακόμα και με τραμπουκισμούς, όμως ο Ολυμπιακός είναι ο πρέσβης της Ελλάδας.

Η ομάδα που σας βγάζει έτη φωτός τα γυαλιά και σας γλεντάει. Σας έχει κάνει να χάσετε τον ύπνο σας και να μην μπορείτε να αντιδράσετε. Έχουμε χιλιοπεί. Να σας κλείσουν τα σύνορα. Είστε επικίνδυνοι. Ότι εμείς χτίζουμε, εσείς γκρεμίζεται. Πλέον στο Europa Conference League θα πάρετε κανένα βαθμό με Αζερμπαιτζάν και Καζακστάν η και εκεί ο βαθμός δυσκολίας είναι δύσκολος; Ήρεμα ρωτάμε.

Ολυμπιακός: Με τέτοιο Φορτούνη τρίβει τα χέρια του ο Μίτσελ!
Ολυμπιακός: Με τέτοιο Φορτούνη τρίβει τα χέρια του ο Μίτσελ!
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24