Την επιστροφή του στη Super League πανηγύρισε ο ΟΦΗ, επικρατώντας με 3-2 του Πλατανιά στο Γεντί Κουλέ σε ένα συγκλονιστικό ματς.

Την παραμονή του στα μεγάλα σαλόνια της Superleague πανηγύρισε ο ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε με 3-2 στο Γεντί Κούλε του Πλατανιά σε ένα συγκλονιστικό ματς, στο δεύτερο παιχνίδι των πλέι άουτ, που σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα στα Περιβόλια κράτησε τον ΟΦΗ στην κατηγορία.

Στα του αγώνα ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 11′ με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι του Νέιρα, αλλά ισοφαρίστηκε στο 42ο λεπτό μετά από τρομερό γκολ του Τσαμούρη που έφερε το ματς στα ίσια.

Η ανάπτυξη των ασυνήθιστων αγορών στοιχημάτων!
Η ανάπτυξη των ασυνήθιστων αγορών στοιχημάτων!

Στην επανάληψη, οι Ηρακλειώτες πίεσαν αρκετά τον Πλατανιά ώσπου πήραν και πάλι το προβάδισμα με τον Γιακουμάκη στο 69′ για το 2-1, με τον Έλληνα επιθετικό να αντικρύζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα επειδή έβγαλε την φανέλα του.

Ο Πλατανιάς ισοφάρισε σε 2-2 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ του Παπανικολάου, το οποίο «πάγωσε» για μερικά λεπτά το Γεντί Κουλέ, με τον ΟΦΗ να κάνει το 3-2 στο 90+5′ με τον Ναμπί και να μένει τελικά στην μεγάλη κατηγορία.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.