Η Ελλάδα εμφανίστηκε με πολλές απουσίες και ηττήθηκε με 75-58 από το Ισραήλ, στο πλαίσιο του φιλικού τουρνουά στην Κύπρο.

Μία ημέρα μετά την ήττα από τη Σερβία, η Εθνική ηττήθηκε και από το Ισραήλ (58-75) ολοκληρώνοντας με 0/2 το τουρνουά ECOMMBX Cup στη Λεμεσό.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ του Ολυμπιακού πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, πετυχαίνοντας 14 πόντους με 3 ασίστ και 1 ριμπάουντ.

Δεν είναι μόνο ο Μάντσα – Τα μεγάλα ονόματα που «παίζουν» δυνατά
Δεν είναι μόνο ο Μάντσα – Τα μεγάλα ονόματα που «παίζουν» δυνατά

Ο Βασίλης Σπανούλης ξεκούρασε Παπανικολάου, Σλούκα, Μήτογλου, δεν είχε τους Βασίλη Τολιόπουλο – Γιάννη Αντετοκούνμπο που έμειναν στην Αθήνα. Είδε τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να αποχωρεί με ενοχλήσεις στη μέση και αναγκάστηκε σε ένα ιδιαίτερο ροτέισον, που δεν επέτρεψε στην Ελλάδα να έχει διάρκεια στο παιχνίδι της.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-20, 41-39, 49-56, 58-75

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24