Ο Οκτάβιους Έλις μίλησε για διάφορα θέματα σε συνέντευξη του στο Eurohoops, κάνοντας ειδική μνεία στους Βασίλη Σπανούλη και Κώστα Σλούκα.

Δηλώσεις στο Eurohoops έκανε ο Οκτάβιους Έλις, με τον σέντερ του Ολυμπιακού που μίλησε για πολλά θέματα να αποθεώνει Κώστα Σλούκα, Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Μπαρτζώκα και Χασάν Μάρτιν.

Ο Έλις ανέφερε:

-Είναι η δεύτερη χρονιά σου στον Ολυμπιακό. Πόσο σημαντική ήταν η εμπειρία σου από την περσινή σεζόν;

“Η εμπειρία μου από πέρσι ήταν πολύ σημαντική, γιατί πήρα μια γεύση του πόσο ανταγωνιστική είναι η Ευρωλίγκα, πόσο σκληρή και πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις στην Ευρωλίγκα. Οπότε είμαι χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα στο τέλος της περσινής σεζόν”.

-Έχετε δύο από τους καλύτερους πασέρ στην Ευρώπη, τον Κώστα Σλούκα και τον Βασίλη Σπανούλη. Πόσο πιο εύκολη γίνεται η ζωή σου ως σέντερ με αυτούς στο παρκέ;

“Μου κάνουν τη ζωή πολύ εύκολη. Όταν παίρνω τη μπάλα, είναι στο χέρι μου το να είμαι συγκεντρωμένος στο να τελειώσω τη φάση”.

-Πώς είναι η συνεργασία σου με τον κόουτς Μπαρτζώκα;

“Είναι πολύ καλή. Δεν έχουμε καθόλου προβλήματα. Είναι εξαιρετικός προπονητής. Δεν είναι ένας κακός προπονητής που φωνάζει όλη την ώρα. Του αρέσει να διδάσκει περισσότερο και αυτό είναι πολύ καλό”.

-Είναι η δεύτερη σεζόν σου στο επίπεδο της Ευρωλίγκας. Είσαι έτοιμος για όλα όσα είναι να έρθουν;

“Αυτός είναι ο λόγος που είμαι εδώ. Αυτός είναι ο λόγος που δουλεύω, για να παίζω μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης”.

-Πόσο δύσκολη θα είναι η σεζόν, από τη στιγμή που στη θέση 5 είσαι μόνο εσύ και ο Χασάν Μάρτιν;

“Τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή. Εάν ήταν εύκολο, όλοι θα το έκαναν. Θεωρώ πως εγώ και ο Χασάν είμαστε δύο σπουδαία κομμάτια. Έχουμε πολλά να μάθουμε ακόμα αλλά μπορούμε να τα φέρουμε εις πέρας”.