Παρελθόν από τους Κλίπερς αναμένεται να αποτελέσει ο "τρελο Μίλος", όπως αναπαράγουν ξένα μέσα. Μπορεί να τον "επαναπατρίσει" ο Ολυμπιακός και να κάνει "παπάδες" με την "ερυθρόλευκη", όντας πιο ώριμος μπασκετικά από ποτέ;

Παρελθόν από τους Κλίπερς αναμένεται να αποτελέσει ο Μίλος Τεόντοσιτς, του οποίου, όπως όλα δείχνουν, η θητεία στην ομάδα του Λος Άντζελες θα διαρκέσει μόλις ένα χρόνο. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν ξένα Μέσα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «Sportando», οι Κλίπερς αναμένεται να λύσουν το συμβόλαιο του Σέρβου γκαρντ, καθώς δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του, Ντοκ Ρίβερς.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Λος Άντζελες έχει τη δυνατότητα να ανανεώσει ο συμβόλαιο του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού μέχρι τις 24 Ιουνίου, ωστόσο, όπως τονίζεται στον ξένο Τύπο, κάτι τέτοιο φαντάζει απίθανο. Κάτι, όμως, που σημαίνει ότι οι Κλίπερς θα πρέπει να καταβάλλουν το ποσό των 2,1 εκατ. δολαρίων στον 31χρονο γκαρντ.

Η πρώτη σεζόν του Τεόντοσιτς στον μαγικό κόσμο του NBA, λοιπόν, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχημένη, αντιμετωπίζοντας παράλληλα και έναν σοβαρό τραυματισμό στο πόδι που του στέρησε τη συμμετοχή από πολλά παιχνίδια