Ήδη 31.000 φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για την αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα της Βοιωτίας!

Κατάμεστο αναμένεται το «Γ. Καραϊσκάκης» το Σάββατο (27/9), στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό.

Ήδη περισσότεροι από 31.000 φίλαθλοι έχουν εξασφαλίσει θέση στις εξέδρες, με αποτέλεσμα να απομένουν ελάχιστα «μαγικά χαρτάκια» για την αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα της Βοιωτίας.

Αυτά είναι τα παράπονα του Λανουά για τους διαιτητές της Super League
Αυτά είναι τα παράπονα του Λανουά για τους διαιτητές της Super League

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Το φαληρικό γήπεδο, το οποίο ήταν sold out τόσο κόντρα στον Πανσερραϊκό όσο και απέναντι στην Πάφο, αναμένεται να παρουσιάσει ξανά εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, με τους φίλους του Ολυμπιακού να ετοιμάζονται για ακόμη μία «καυτή» βραδιά.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.