Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί χρειάστηκε μόλις δέκα λεπτά στη Σύρο για να σκοράρει ξανά, φτάνοντας τα 13 γκολ στη σεζόν και επιβεβαιώνοντας τη φόρμα του.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί συνεχίζει να αποδεικνύει γιατί θεωρείται ένας από τους πιο καυτούς επιθετικούς της σεζόν. Ο Μαροκινός φορ πέρασε ως αλλαγή στο 80’ στη Σύρο, όμως χρειάστηκε μόνο λίγες επαφές με την μπάλα για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 90’ υπέγραψε το πέμπτο γκολ του Ολυμπιακού απέναντι στην Ελλάς Σύρου. Κάτι που επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά την εκπληκτική του συνέπεια στο σκοράρισμα.

Με αυτό το τέρμα έφτασε τα 13 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, διανύοντας μια χρονιά που ήδη μοιάζει… ειδική αποστολή για κάθε άμυνα. Στο πρωτάθλημα έχει σημειώσει 10 γκολ σε 12 εμφανίσεις, στο Κύπελλο προσθέτει ακόμη ένα, ενώ στο Champions League έχει γράψει δύο τέρματα σε πέντε συμμετοχές. Αριθμοί που δείχνουν ξεκάθαρα πως ο Ελ Κααμπί δεν σταματά ποτέ. Είτε μπαίνει βασικός, είτε έρχεται από τον πάγκο.

Ολυμπιακός: Η αποστολή για Σύρο – Αυτοί έμειναν εκτός για το ματς
Ολυμπιακός: Η αποστολή για Σύρο – Αυτοί έμειναν εκτός για το ματς

Ο Ολυμπιακός έχει βρει στο πρόσωπό του έναν επιθετικό που «χτυπάει» με κάθε τρόπο. Με κίνηση στην περιοχή, με εκτελέσεις πρώτης επαφής, με σωστό timing. Στη Σύρο απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πως μπορεί να αλλάξει τον ρυθμό ενός αγώνα ανά πάσα στιγμή.

Με τέτοια φόρμα, ο Μεντιλίμπαρ ξέρει πως έχει στο ρόστερ του έναν φορ που μπορεί να «καθαρίσει» κάθε παιχνίδι. Και παράλληλα να δώσει τεράστια ώθηση σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη.

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…