Εκτός του αγώνα με την Κύμη (14/10) θα μείνει ο Βασίλης Σπανούλης, καθώς ο Ντέιβιντ Μπλατ σκέφτεται και την συνέχεια που είναι πολύ δύσκολη.

Χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός με την Κύμη, καθώς ο Ντέιβιντ Μπλατ προτίμησε να τον ξεκουράσει για την δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η αρχή γίνεται την Κυριακή το απόγευμα (14/10, 19:00), με την ομάδα μας να αγωνίζεται με την Κύμη για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League.

Από τη Δευτέρα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα. Η αρχή θα γίνει στην Βιτόρια, όπου ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει την Μπασκόνια το βράδυ της Τετάρτης (17/10, 21:45).

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια την Αρμάνι Μιλάνο στον πρώτο εντός έδρας αγώνα για την Ευρωλίγκα το βράδυ της Παρασκευής (19/10, 21:00). Μετά από την Αρμάνι ο Θρύλος θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ήφαιστο τη Δευτέρα (22/10, 18:00) και τρεις μέρες μετά το βράδυ της Πέμπτης (25/10, 22:00) έρχεται στο ΣΕΦ η Μακάμπι.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο Ντέιβιντ Μπλατ θα πρέπει να κρατήσει την ομάδα του υγιή για να ανταπεξέλθει σε αυτό το πολύ δύσκολο πρόγραμμα.