Τι αποκαλύφθηκε για τον Ντόρσεϊ;

Ο γνωστός δημοσιογράφος και σχολιαστής Μουράτ Μουράτογλου αποκάλυψε στην εκπομπή του, ότι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θέλει να αποτελέσει παρελθόν από τη Φενέρμπατσε, καθώς δεν θέλει να αποτελεί άλλο μέλος της ομάδας.

Από το καλοκαίρι ο Ντόρσεϊ επιθυμούσε να «απεμπλακεί» από το συμβόλαιο που είχε με τη Φενέρ. Όμως με εισήγηση του προπονητή της ομάδας Δημήτρη Ιτούδη. Θεωρήθηκε απαραίτητος για το ρόστερ.

Ο Ντόρσεϊ έχει ξεκινήσει ικανοποιητικά τη σεζόν. Όμως σε επτά παιχνίδια τα οποία έχει αγωνιστεί μετρά 10,4 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και 2 ασίστ, έχοντας 37% στα δίποντα και 39,4 στα τρίποντα.

Η Φενέρμπαχτσε είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά τη χρονιά.  Στη δεύτερη θέση με ρεκόρ 5-1. Όμως οι πολλοί τραυματισμοί που αποκόμισαν βασικοί καλαθοσφαιριστές της. Την ανάγκασαν να υποστεί τρεις συνεχόμενες ήττες και να υποχωρήσει στο 5-4.

Αν επιβεβαιωθεί η φημολογία, περί αποχώρησης του Ντόρσεϊ από τη Φενέρ. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πως θα κινηθούν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Οι οποίοι ήθελαν από το καλοκαίρι να εντάξουν τον Ντόρσει στο δυναμικό τους.