Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Γιάνις Τίμα και Γιάνις Στρέλνιεκς στην ήττα της Λετονίας από την Ισπανία με 85-82

 

Τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις με τη φανέλα της Εθνικής Λετονίας συνέχισαν ακάθεκτοι οι Γιάνις Στρέλνιεκς και Γιάνις Τίμα.

Οι δύο διεθνείς άσοι του Ολυμπιακού φροντίζουν με τη συνολική τους εικόνα να πιστοποιούν πόσο πολύτιμοι παίκτες είναι για το αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα.

Η Λετονία έπαιξε στη Μαδρίτη κόντρα στην Ισπανία, για την Β΄ προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ηττήθηκε με 85-82, με τους δύο «ερυθρόλευκους» όμως να είναι και πάλι πρωταγωνιστές για την ομάδα τους.

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς ήταν για ακόμη μία φορά ο φυσικός ηγέτης της Λετονίας Πέτυχε 20 πόντους με 4/10 δίποντα, 3/5 τρίποντα και 3/4 βολές. Είχε επίσης 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 λάθη.

Ο Τίμα από την άλλη, σε 33:40 λεπτά είχε επίσης 20 πόντους με 4/5 δίποντα, 3/7 τρίποντα και 3/3 βολές, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη, σημειώνοντας το μεγαλύτερο ranking για την ομάδα του με 25 (18 ο Στρέλνιεκς).