Έστειλαν το μήνυμα για ένα καλύτερο αύριο στο επιχειρηματικό κόσμο της πόλης, αλλά και με έντονο το ερυθρόλευκο χρώμα και τις συζητήσεις για τον Ολυμπιακό. Εκπρόσωποι της Δημοτικής αρχής, Υπουργοί, βουλευτές από όλα τα κόμματα και πλήθος κόσμου έδωσαν το παρόν.

Δεν ήταν μια απλή συγκέντρωση, μια κοπή πίτας, μια γιορτή. Ήταν κάτι περισσότερο. Οι επιχειρηματίες του Πειραιά είναι όλοι μαζί, ενωμένοι και αυτό φάνηκε από τη μεγαλειώδη εκδήλωση και παρουσία κόσμου σε κεντρικό μαγαζί της πόλις μας.

Αποφασισμένοι να δουλέψουν για την πρόοδο της πόλης και να δείξουν την αγάπη τους για τον Πειραιά. Να ξεπεράσουν τα συσσωρευμένα προβλήματα και τις δυσκολίες που δημιουργούν η πανδημία, η ενεργειακή κρίση και η ακρίβεια. Αυτό ήταν το κεντρικό σύνθημα.

Χρειάζεται μια άλλη πολιτική, θέλουν στήριξη για να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας και να πετύχουν την ανάπτυξη στον Πειραιά. «Έχουμε τη θέληση, θα τα καταφέρουμε» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του συλλόγου επιχειρηματιών Σταύρος Κασιδιάρης που μαζί με τον αντιπρόεδρο Νίκο Χρισοφάκη και Γιάννη Λεωτσάκο, Γιαννη Νικολίτση. Γιάννη Μοσχοβάκο και Γιαννη Παρασκευόπουλο, αποτελούν το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.

Όλα αυτά φυσικά με έντονο το ερυθρόλευκο χρώμα αφού οι συζητήσεις για τον Ολυμπιακό δεν έλειπαν και με τις ευχές όλων των παραβρισκόμενων να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα με την Αταλάντα και να κατακτήσει και αυτό το πρωτάθλημα.