Το site της "αλήθειας" ή αλλιώς "πορτοκαλί βόθρος" αλλά και σύσσωμος ο οργανισμός ΠΑΟΚ κάνει έναν ανελέητο πόλεμο τις τελευταίες ώρες κατά της Μαρούπα. Όταν η Μαρούπα ζήτησε να μην τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ παρότι διαπίστωσε πολυιδιοκτησία και έκανε δηλώσεις που σας βόλευαν την εκθειάζατε! Τώρα ξαφνικά «αγαπήθηκε από τον Ολυμπιακό»; Τελικά η φράση «Με λένε ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω» αντικατοπτρίζει το ποιοι είστε πραγματικά. Γράφει ο Πάρης Τσιλιώτης...

Θα ξεκινήσουμε λοιπόν πηγαίνοντας λίγες μέρες πίσω εκεί όπου όλος ο οργανισμός ΠΑΟΚ, αλλά και τα ΜΜΕ συμφερόντων Σαββίδη εκθείαζαν την Μαρούπα. Ο λόγος; Προφανής. Έλεγε ότι δεν πρέπει να υποβιβαστούν. Όχι επειδή δεν παρανόμησαν. Επειδή δεν πρέπει να υποβιβαζονται ιστορικές ομάδες. Έλα όμως που έχει ο καιρός γυρίσματα. Να λοιπόν, που μέχρι και η Μαρούπα έχει καταλάβει έμπρακτα ότι είναι μονόδρομος να υποβιβαστείτε και να πείτε αντίο στα σαλόνια της Super League. Βλέπετε, η παρανομία δεν μένει πάντα ατιμώρητη και πλέον ο κλοιός αρχίζει και στενεύει υπερβολικά για εσάς. Το νέο σας μισθωμένο «όπλο» που έχει εμφανιστεί τώρα τελευταία είναι ο Μπαλτάκος ο οποίος έχει τερματίσει το γραφικόμετρο. Μέχρι και ο Κουγιας με νομικά επιχειρήματα διέλυσε τις επί παραγγελία «παπαρολογίες» του.

Ας ασχοληθούμε όμως με το site συνώνυμο των Fake news. Στις αρχές ξεκάθαρα πιανόσασταν από κάθε φράση της λατρεμένη σας Μαρούπα ακόμα και όταν σας έφερνε σε δύσκολη θέση λέγοντας ότι ο ΑΦΕΝΤΗΣ σας έσωσε την ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ από τους Τούρκους κάτι που αυτόματα σήμαινε ότι παραδεχόταν την πολυιδιοκτησια. Και όμως. Ενώ ξέρατε ότι έχετε λερωμένη τη φωλιά σας όχι μόνο πήγατε να βγείτε από πάνω, αλλά ενώ λέγατε για μέλη της ΕΕΑ ότι είχαν σχέση με τον Ολυμπιακό αποδείχθηκε το αντίθετο. Ότι ακόμα και όσοι πήραν το μέρος σας αρχικά, άρχισαν να πειθαρχούν σε κανόνες αυτοσεβασμού προκειμένου να αποφύγουν τον ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ και ξεκίνησαν να λένε αλήθειες.

Όσο πέρναγαν οι μέρες και εσείς είχατε κυριολεκτικά φλερτάρει με τον υποβιβασμό, έως ότου έρθει η «παράνομη» τροπολογία να σας σώσει για ακόμα μία φορά (άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που σας ρίχνει σωσίβιο μια Κυβέρνηση) η κ. Μαρούπα φρόντισε να μαλώνει καθημερινά τα «κακά» παιδιά που δεν σας υπερασπίστηκαν στην ΕΕΑ με πρώτο τον κ. Αρκούδη.

Ακόμα και μυθεύματα επινόησε για χάρη σας λέγοντας ότι ο κ. Αρκούδης ήρθε με έτοιμη εισήγηση να υποβιβαστείτε. Κάτι που φυσικά δεν έγινε πιστευτό από κανέναν παρά μόνο από τους λειψούς οπαδούς σας οι οποίοι εθίστηκαν στο μούφα πρωτάθλημα των Πρεσπών και ζητάνε κι άλλο.

Πριν μία εβδομάδα ήρθε το αποκορύφωμα με την κ. Μαρούπα να λέει ξεκάθαρα ότι μπορεί να δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ, (υποκύπτοντας σε πιέσεις μήπως;;;) ενώ κάτι τέτοιο δεν το είχε ισχυριστεί ούτε ο Αυλακιώτης. Μην ξεχνάμε ότι εκείνη την περίοδο μόνο με κασκόλ του ΠΑΟΚ δεν εμφανίστηκε με όλα όσα έλεγε καλεσμένη στη ΔΙΚΗ του OPEN.

Τέλος δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε το σημερινό άρθρο από το SDNA το οποίο κάνει λόγο για συμμαχία με Ολυμπιακό από την Κ. Μαρούπα. Ειλικρινά τέτοιο γέλιο δεν έχω ξανά ρίξει. Οι άνθρωποι είναι πραγματικά γελοίοι. Έχουν τρομερό θράσος και φυσικά έχουν χάσει τη μπάλα. Πλέον όμως ακόμα και η «ξανθιά» ύπαρξη που υποστήριζε τον Ιβάν κατάλαβε ότι δεν υπάρχει μονόδρομος και ότι σύντομα θα πέσουν οι μάσκες, θα τελειώσουν οι δικαιολογίες και οι δράκοι σας και θα βρεθείτε ακόμα μια φορά μπροστά στο σπαθί της δικαιοσύνης. Εκεί δεν χωράνε ψευδομάρτυρες και ρούβλια!

Πιστεύω τα διαπιστευτήρια τα δώσαμε έτσι; Απαντήσεις πήρατε και φυσικά πολλές, έτσι για να σας απολαμβάνει και ο κόσμος το πως γυρνάτε τα πράγματα σε όποια γραμμή σας βολεύουν. Όπως λέμε και σε άλλο κείμενο για τον Μπαλτάκο που είναι και το τελευταίο σας χαρτί, άστα να πάνε. Απλά τραγικοί είστε. Δεν έχετε σωτηρία, δεν υπάρχει σωτηρία και τα χειρότερα έρχονται, δεν έχουν έρθει.

Μέχρι να έρθει αυτή η ώρα ας συνεχίσει να σας ΓΛΕΝΤΑΕΙ η ΜΑΡΟΥΠΑ. Εκεί σας κατάντησε ο Ρώσος…