Να λοιπόν που η ΕΟΚ με πρωτομάστορα ποιον άλλον, τον κ. Βασιλακόπουλο πάει να τα γυρίσει αφότου μπήκε η νέα κυβέρνηση. Βλέπετε η ζωή στην Basket League χωρίς τον Ολυμπιακό θα είναι δυσβάσταχτη και θα ανοιχτούν μεγάλες τρύπες. Αυτό λοιπών τους καίει και προσπαθούν να τα γυρίσουν...

Η ΕΟΚ σήμερα έκανε την κολοτούμπα Νο. 1 και έπεται και συνέχεια.  Η ΕΟΚ δήλωσε στην νέα κυβέρνηση και συγκεκριμένα στον κ. Αυγενάκη, τον νέο υφυπουργό αθλητισμού ότι θέλει να δεί την «παραμονή» του Ολυμπιακού και να κυλήσουν τα πράγματα καλύτερα, να βρουν μία μέση – κοινή λύση και να μείνουν οι «ερυθρόλευκοι» στην Α1.

Να «υποθέσουμε» λοιπόν όμως και κάτι ακόμα. Γιατί δεν βγήκε να κάνει δηλώσεις ο κ. Γιαννακόπουλος; Αυτός έλεγε η ο Ολυμπιακός η εμείς. Έτσι δεν είπε; Μήπως τα δύο «φιλαράκια» τα βρήκανε; Επίσης να αναφέρουμε ότι ο κ. Βασιλακόπουλος όσο ήταν ο κ. Βασιλειάδης ήταν εξαφανισμένος. Ήξερε μάλλον ότι η προηγούμενη κυβέρνηση δεν έχει την παραμικρή ελπίδα και είπε να ξεκινήσει τις διασυνδέσεις με την νέα.

Πέρα από αυτά όμως θα πρέπει να ρωτήσετε και τον Ολυμπιακό, ο οποίος είπε ότι θα το πάει #mexritelous και δεν έκανε βήμα πίσω όπως έκανε ο Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα. Οι κολοτούμπες άλλωστε είναι αλλουνού αρμοδιότητα και όχι δικές μας.

Οι κ. Αγγελόπουλοι με την αμέριστη στήριξη από το κόσμο δεν θα κάνουν πίσω. Θα μιλήσουν σαφώς αλλά πλέον θα το ξανά συζητήσουν με έργα και όχι με λόγια. Άλλωστε είναι 25 Ιουλίου και ακόμα όλο κουβέντες… γίνονται.