«Είμαστε εδώ για τίτλους, αυτό είναι ο Ολυμπιακός» (vid)

Η Ευρωλίγκα έκανε focus στον Βασίλη Σπανούλη ο οποίος μίλησε για το εστί Ολυμπιακός αλλά και για την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ.

Σπανούλης

Η Ευρωλίγκα έκανε focus στον Βασίλη Σπανούλη ο οποίος μίλησε για το εστί Ολυμπιακός αλλά και για την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ.

Πρώτα βέβαια μίλησε ο Αξέλ Τουπάν για τον αρχηγό του… «Πάντα δίνει το 100%, από την προθέρμανση μέχρι το τελευταίο λεπτό. Κάποιοι άλλοι θα πάνε πιο ήρεμα αλλά αυτός δεν το κάνει ποτέ. Είναι πολύ καλός και θέλει να δουλεύει πάντα τόσο πολύ».

Ο Ντέιβιντ Μπλατ σχολίασε πως «αυτοί που έχουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες είναι… ίδιοι. Στο πως φτιάχνουν και αντιμετωπίζουν τα πράγματα. Είναι το επίπεδο του επαγγελματισμού και η δέσμευση».

Ο Σπανούλης από την πλευρά του είπε για τον προπονητή του «είναι ένας νικητής, ένας από τους σπουδαιότερους προπονητές στην ιστορία της Ευρωλίγκας. Όπου κι αν δούλεψε είχε αποτελέσματα και είναι σπουδαίο για μένα που μαθαίνω περισσότερα πράγματα για το μπάσκετ. Έχει πάρει τη πίεση από πάνω μου και παίζω με έναν τρόπο που δεν συνήθιζα. Μου αρέσει το σύστημά του, μου αρέσει ο τρόπος που προσπαθούμε να παίξουμε, σαν ομάδα».

«Κλείνοντας ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» ανέφερε: «Στο τέλος της ημέρας, εδώ στον Ολυμπιακό, είμαστε για να πάμε στο Final 4, να πάρουμε τίτλους, αυτό είναι ο Ολυμπιακός».

Διάβασε επίσης