Είδαν το Ολυμπιακός Β’ – Ηλιούπολη οι Μεντιλίμπαρ, Κοβάσεβιτς, Τσικίνιο και Καμπελά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό Β' και την Ηλιούπολη διεξήχθη υπό το βλέμμα των Μεντιλίμπαρ, Κοβάσεβιτς, Τσικίνιο και Καμπελά.
Ο Ολυμπιακός Β’ ηττήθηκε με 3-2 στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη από την Ηλιούπολη στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League 2.
Μια αναμέτρηση η οποία διεξήχθη υπό το βλέμμα των Μεντιλίμπαρ, Κοβάσεβιτς, Τσικίνιο και Καμπελά. Μια ευκαιρία για τον Βάσκο τεχνικός να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται παίκτες, όπως ο Αργύρης Λιατσικούρας και ο Νικόλαος Μπότης, που έχουν πάρει λεπτά συμμετοχής και με την πρώτη ομάδα φέτος.
Θυμίζουμε πως η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού αγωνίζεται σε λίγη ώρα (20:00) με τον Άρη στο Καραϊσκάκης με στόχο ακόμη ένα πολύτιμο τρίποντο το οποίο θα την διατηρήσει κοντά στην κορυφή της Super League.