Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ ολοκληρώνει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση κόντρα στη Σοπρόν (01/11, 19:00).

Από το μεσημέρι της Τετάρτης βρίσκεται στην Ουγγαρία η αποστολή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκες» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με την Σοπρόν (01/11, 19:00) στην «MKB Arena» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας.

Η Τουρκική ομοσπονδία έσβησε την ανάρτηση «no mercy» και ζήτησε συγγνώμη
Η Τουρκική ομοσπονδία έσβησε την ανάρτηση «no mercy» και ζήτησε συγγνώμη

Ο στόχος του Θρύλου είναι να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικός απέναντι στην ομάδα η οποία την περσινή σεζόν έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης γνωρίζοντας τελικά την ήττα.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.