Στην χώρα μας βρίσκεται από το βράδυ της τετάρτης ο Ουίλιαμς Γκός ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης(11/7) ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια, τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και τον Ντέιβιντ Μπλατ προσωπικά.

«Ήταν τεράστια τιμή για εμένα ότι μία τόσο μεγάλη ομάδα με ζήτησε ύστερα από την πρώτη μου σεζόν στην Ευρώπη. Όπως και το να κάνω αυτό το βήμα, υπογράφοντας σε μία κορυφαία ομάδα της Ευρωλίγκας. Είμαι ενθουσιασμένος», ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ.

Στη συνέχεια, για τον Ντέιβιντ Μπλατ και τη σημασία που έπαιξε η επικοινωνία μαζί του για να πάρει την τελική του απόφαση, ανέφερε ότι «Ο κόουτς Μπλατ ήταν ο πρώτος άνθρωπος που επικοινώνησε μαζί μου από την ομάδα κι αυτό ήταν ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι της απόφασης. Πολλά εξαρτώνται από τον προπονητή και για τον Μπλατ μιλά η καριέρα του. Έχει κάνει σπουδαία καριέρα. Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι να κερδίζει τίτλους. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά αυτός είναι ο στόχος μας».