Με τους Σέιν Λάρκιν και Ντάνιελ Οτούρου θα παραταχθεί η Αναντολού Εφές στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Με δύο πολύ σημαντικά «όπλα» θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό η Αναντολού Εφές στην αποψινή (18/10, 20:30) αναμέτρηση των δύο ομάδων στην Τουρκία για, την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη γειτονική χώρα ο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τους Σέιν Λάρκιν και Ντάνιελ Οτούρου, οι οποίοι ήταν αμφίβολοι για την αναμέτρηση.

Ζαλγκίρις: Sold Out στα εκτός έδρας – Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια για Ολυμπιακό!
Ζαλγκίρις: Sold Out στα εκτός έδρας – Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια για Ολυμπιακό!

Αμφότεροι αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα τραυματισμών στο πρόσφατο παιχνίδι της Εφές με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι την περασμένη Τρίτη, με τους δύο μπασκετμπολίστες, ωστόσο, να ξεπερνούν τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζαν σε πόδι και χέρι αντίστοιχα και να βρίσκονται κανονικά στη 12άδα των Τούρκων.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.