Εδώ θα βάζεις μυαλό…

Ακόμα μία φορά η φάρα του προκλητικού Γιαννακόπουλου ξεμούρησε με ένα ανελέητο ποστ στο Ίνσταγκραμ.


Τα μόνα «ανθρωπάκια» σε αυτό το κόσμο που μπορούν να καταφέρουν να έχουν πιο πολλές αντιπάθειες από συμπάθειες φοράνε πράσινα. Ακόμα ένα προκλητικό ποστ, ήρθε στην επιφάνεια αυτή τη φορά από το «πρωτοπαλίκαρο» του Γιαννακόπουλου, που με αιχμηρό ποστ δυναμώνει το κλίμα λέγοντας «Η απάντηση μου στις ψόφιες ψείρες του πληκτρολογίου …. οε οε οε οε οε στο Φάληρο ξανά ερχόμαστε να σας …. κερδίσουμε …».

Αλήθεια θα μας πεις γιατί ΠΟΤΕ δεν έχεις κατέβει εντός αγωνιστικού χώρου; Γιατί πάντα κρύβεσαι πίσω από ένα πληκτρολόγιο και πουλάς δήθεν «σταριλίκι» μόνο στην 13 για να έχει συμπάθειες; Κάτι «ψευτόμαγκες» σαν εσένα το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να μετράει πόσο θα πονάει… η ήττα μετά τον αγώνα. Το λέμε και κόσμια γιατί δεν θέλουμε να πέσουμε στο επίπεδό σου.

Μην ξεχαστούμε. Περιμένουμε να μας πεις αν τα αποδυτήρια του Σ.Ε.Φ είναι ωραία μετά το τέλος του αγώνα, μιας και δεν έχεις καν το θάρρος να βγεις έξω στο παρκέ.

Μια ζωή η φάρα σας είναι οι μαγκιές τον social  media και τίποτα παραπάνω. Απολαύστε λοιπόν τα Like σας, τις προβολές σας, και το αν πείσατε κανένα νέο θύμα να ψαρώσει με αυτά που λέτε.

Επειδή εμείς δεν μένουμε στα λόγια αλλά κάνουμε και πράξεις. Μετά το παιχνίδι θέλουμε άρθρο. Να δούμε τέλος πάντων, που ήρθατε και τι κάνατε.

Δείτε το ποστ της «γελοιότητας» :

Διάβασε επίσης