Η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη κάνει ντεμπούτο στην Ευρώπη για το νέο έτος, αλλά και στον δεύτερο γύρο της Ευρωλίγκας Γυναικών, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Φενέρμπαχτσε.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε εκτός έδρας αναμέτρηση, την Τουρκική Φενέρμπαχτσε (9/1, 18:30, ERTPLAY1), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής για την Ευρωλίγκα Γυναικών.

Οι αθλήτριες του Γιώργου Παντελάκη βρίσκονται από χτες στην γειτονική χώρα, με μόνο στόχο μια εμφάνιση αξιοπρεπή, γνωρίζοντας τις απαιτήσεις και τις δυσκολίες της σημερινής αναμέτρησης. Φυσικά, οι ερυθρόλευκες θα παλέψουν για τη νίκη και το θετικό αποτέλεσμα, όσο ακατόρθωτο κι αν φαντάζει αυτό.

Εκτός αποστολής βρίσκονται η Ρίτα Ρασίντ, λόγω του σοβαρού τραυματισμού της, ο οποίος την κρατά εκτός δράσης για μήνες, αλλά και η Χριστίνα Λίτση, για τακτικούς λόγους.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις εξής αθλήτριες: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Λικέντρα Τζόνσον, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Άννα Σπυριδοπούλου, Αγγελική Νικολοπούλου, Μίρνα Μάζιτς, Αφροδίτη Κοσμά, Μαρία Αυτζή, Ιβάνα Τίκβιτς.

Μάλιστα, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, δημοσίευσε στα Social Media της ομάδας και στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, την «αντίστροφη μέτρηση», η οποία φτάνει σιγά σιγά στο τέλος, με το χαρακτηριστικό μήνυμα «Ημέρα αγώνα».

Δείτε την ανάρτηση αυτή: