Pre game του αποψινού αγώνα, ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακού (19.00 Novasports 2), στο οποίο η ομαδα μας αν και αουτσάιντερ θα παλέψει για το μεγάλο διπλό!

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την ΤΣΣΚΑ απόψε (19.00 Novasports 2),  θέλοντας να πάρει μια νίκη ανάσα,  μετά τις back2back ήττες από Ζενίτ και Μπασκόνια. Η αποστολή των ερυθρολεύκων βέβαια  κάθε άλλο παρά εύκολη είναι, καθώς η Πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ του Μάικ Τζέιμς,  είναι ήδη αήττητη και πρωτοπόρος  (4-0),  παίζοντας ελκυστικό μπάσκετ (1η επίθεση ήδη).

Ο Θρύλος έχει δύσκολη αποστολή στη Μόσχα, αλλά θα παλέψει με τα δικά του όπλα,  σε μια έδρα στην οποία έχει εξαιρετικά αρνητικη παράδοση (14-3 υπέρ της ΤΣΣΚΑ).

Ριμπάουντ,  καλή άμυνα είναι δύο βασικά στοιχεία απόψε,  τα οποία αν ο Ολυμπιακός τα “καταφέρει”,  τότε  θα διεκδικήσει τις πιθανότητες του με αξιώσεις. Μπράντον Πολ και Παπανικολάου οι παίχτες κλειδιά απόψε, καθώς θα αναλάβουν τον περιορισμό του “βομβαρδιστή” Τζέιμς.

Ο Κεμζούρα δεν έχει καμία απουσία (οι Ροτσέστι και Ριντ βέβαια έμειναν στον Πειραι),  εν αντίθεση με τον Ητούδη ο οποίος δεν θα έχει τον άτυχο Κλάιμπερν (δυστυχώς χιαστους) στην διάθεσή του.

Διαιτητές του αγώνα, είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία).