Δύσκολη εντός έδρας νίκη πήρε η Βικτόρια Πλζεν, λίγες μέρες πριν έρθει στο Καραϊσκάκη για τη ρεβάνς των προκριματικών του Champions League

Η Βικτόρια Πλζεν χωρίς να δείξει κάποιο σημάδι βελτίωσης στο παιχνίδι της, επικράτησε της ουραγού του τσεχικού πρωταθλήματος, Καρβίνα με 3-2, το βράδυ του Σαββάτου, κάνοντας έτσι την τρίτη ισάριθμη νίκη της στο πρωτάθλημα. Και αυτό λίγες μέρες πριν την προσεχή Τρίτη (30/07), όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ο αγώνας έγινε υπό δυνατή βροχή και οι ποδοσφαιριστές του Πάβελ Βρμπα δεν έπαιξαν και εντυπωσιακό ποδόσφαιρο. Στο 8ο λεπτό ο Κρμέντσικ έκανε το 1-0, ωστόσο στο 52′ ο Λιμπέρσκι έκανε πέναλτι και ο Ρούντιτς ισοφάρισε σε 1-1, με τον Κρμέντικ να κάνει το 2-1 στο 63′. Το 3-1 έκανε ο Μπράμπετς στο 70′, με το τελικό 3-2 να διαμορφώνεται από τον Πετράν στο 85ο λεπτό.

Ο Πάβελ Βρμπα ξεκούρασε τους Τσέρμακ και Κάβλαχ ενόψει της ρεβάνς στο Καραϊσκάκη, χρησιμοποιώντας έτσι τους Γιάνοσεκ και Μίχαλικ. Αντιθέτως, στο αρχικό σχήμα επέστρεψε ο Λιμπέρσκι, που έκανε το πέναλτι.

Οι παίκτες της Πλζεν που αγωνίστηκαν στον αγώνα με την Κραβίνα: Χρούσκα, Λιμπέρσκι, Μπράμπετς, Πέρνιτσα, Ρέζνικ, Κόπιτς (90′ Χλούσεκ), Γιάνοσεκ, Μίχαλικ, Χροσόφσκι, Καγιάμπα (66′ Κόβαρικ), Κρμέντσικ (85′ Χόρι).