Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει στη «φαρέτρα» του για το ματς με την Αταλάντα δύο έξτρα παίκτες σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του το πρωτάθλημα της Super League. Και στρέφεται πλέον στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις. Και το ματς με την Αταλάντα στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ερχόμενη Πέμπτη (24/2, 19:45) για τη ρεβάνς των μπαράζ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ένα ματς, μισή χρονιά για τον Θρύλο. Ο οποίος θέλει να συνεχίσει την παράδοση που τον θέλει κάθε χρονιά επί Μαρτίνς να πραγματοποιεί και μία σπουδαία πρόκριση. Πρώτα η Μίλαν, μετά η Άρσεναλ, πέρσι η Αϊντχόφεν. Και φέτος όλοι ελπίζουμε η Αταλάντα.

Δύο επιπλέον λύσεις λοιπόν θα έχει στα χέρια του για το ματς της χρονιάς ο Πέδρο Μαρτίνς. συγκεκριμένα στην διάθεση του Πορτογάλου προπονητή έχουν τεθεί ξανά οι Γκάρι Ροντρίγκες και Κώστας Μανωλάς. Ο πρώτος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, ενώ ο δεύτερος είχε μείνει εκτός πλάνων για το ματς με τον Βόλο, προκειμένου να ξεκουραστεί.

Ο Μανωλάς ανεβάζει στροφές και θα είναι πανέτοιμος για τη ρεβάνς, ενώ ο Γκάρι την Κυριακή (20/2) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στον Ρέντη και όλα δείχνουν πως θα μπορέσει να βοηθήσει την Πέμπτη.