Στο Καρπενήσι βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης (29/3) η αποστολή της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού εν όψει του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «ερυθρόλευκες» θα διεκδικήσουν το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία του θεσμού. Αντίπαλος στον δεύτερο ημιτελικό που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (30/3) στις 20:00 ( ΕΡΤPLAY1) είναι η ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου και μοναδικός στόχος του Ολυμπιακού είναι η πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου όπου θα συναντήσει τον νικητή του πρώτου ημιτελικού ανάμεσα στον Ν.Ο. Ρεθύμνης και τη Βουλιαγμένη (30/3 18:00).

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού περιλαμβάνει προπόνηση στις 20:00, αμέσως μετά τη συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης στην οποία θα παρευρεθούν ο προπονητής της ομάδας, Χάρης Παυλίδης και η αρχηγός, Φιλιώ Μανωλιουδάκη.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Ελευθερία Φουντωτού, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστης Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Τζούλια Έμολο, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μόνικα Έγκενς, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Δανάη Κωνσταντοπούλου.