Δυναμώνουμε τον ερασιτέχνη ,δηλώνουμε παρών για τον Ολυμπιακό μας

Κανείς δεν περισσεύει στην προσπάθεια να γίνει ακόμα μεγαλύτερος και πιο δυνατός ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός , ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον Βαγγέλη Μαρινάκη!


Δύναμη κάθε ερασιτέχνη είναι τα μέλη του. Στα διεθνή πρότυπα λοιπόν και ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός που έχει καταφέρει να διαθέσει  ήδη παραπάνω από 13000 κάρτες μέλους χάρη στην ανταπόκριση των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Ο στόχος είναι να διατεθούν πάνω από 100.000 κάρτες μέλους, και μέρα με την μέρα γίνονται βήματα για την επίτευξη του στόχου που μοιάζει εφικτός βάσει της θέλησης του κόσμου του Ολυμπιακού να προμηθευτεί την  και να βοηθήσει έμπρακτα τις προσπάθειες όλων των ερασιτεχνικών τμημάτωντου Ολυμπιακού.

Να υπενθυμίσουμε ότι βασικός χορηγός του ερασιτέχνη αποτελούν οι κάρτες φιλάθλου και οι κάρτες μέλους που κοστίζουν μόλις 10 ευρώ, όποτε είναι κατανοητό ότι με το ποσό αυτό μπορούμε να συνεισφέρουμε και μεις για να πάμε τον Ολυμπιακό μας πιο ψηλά και να ζήσουμε ακόμα περισσότερες στιγμές δόξας και υπερηφάνειας.

Μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη δίνουμε δύναμη στο πιο πετυχημένο ερασιτέχνη παγκοσμίως, ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό που θέλουμε, καμαρώνουμε τους τίτλους που σηκώνουμε!

Διάβασε επίσης