Η δήλωση που έκανε η Φρόσω Δρακάκη μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Στην παράταση κρίθηκε το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στο μπάσκετ Γυναικών, μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Οι νταμπλούχες Ελλάδας ηττήθηκαν με 97-88 στην παράταση, στην αίθουσα 5 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Οι «ερυθρόλευκες» επέστρεψαν δύο φορές στο παιχνίδι, από το -15 (43-58) και από το -10 (64-74, 33′), έστειλαν το ματς στην παράταση, με τρίποντο της Χριστινάκη (80-80, 0:24), αλλά παρότι προηγήθηκαν με 82-80 στο έξτρα πεντάλεπτο, δεν τα κατάφεραν και γνώρισαν την ήττα, για την 5η αγωνιστική της Α1.

Κορυφαία για τον Θρύλο η Χριστινάκη, με 20 πόντους, οκτώ ριμπάουντ και έξι ασίστ, ενώ πρώτη σκόρερ αναδείχθηκε η Γούλφολκ, με 22. Πολύ καλό ματς και από την Ράμπερ, με 15 πόντους και 11 ριμπάουντ. Ο Ολυμπιακός μάζεψε 10 λιγότερα ριμπάουντ (37-47), ενώ δέχθηκε 13 τρίποντα (13/24).

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ματς
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ματς

Δείτε τα όσα είπε η προπονήτρια του Θρύλου, Φρόσω Δρακάκη: 

«Ξεκάθαρα, το σημερινό μας πρόβλημα ήταν αμυντικό. Όταν βάζεις 88 πόντους, δεν επιτρέπεται να χάνεις το παιχνίδι. Το γεγονός ότι δεχθήκαμε 97 πόντους, δεν είναι καλό για την ομάδα μας, χάσαμε πολλά ριμπάουντ. Εκεί κρίθηκε το ματς, στα χαμένα ριμπάουντ και στην έλλειψη συγκέντρωσης που είχαμε στην παράταση. Φτάσαμε το ματς ως την παράταση και έπρεπε να είμαστε καλύτερες, πιο έτοιμες εκεί».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.