Δρακάκη: «Να δώσουμε σημασία στις λεπτομέρειες, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι δηλώσεις που έκανε η Φρόσω Δρακάκη ενόψει του αυριανού ντέρμπι αιωνίων του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.
Στη «μάχη» των playoffs του πρωταθλήματος ρίχνεται, το Σάββατο (7/3) το μεσημέρι, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, στις 15:00 (ΕΡΤ 2 ΣΠΟΡ), οι «ερυθρόλευκες» νταμπλούχες Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό στο κεκλεισμένων των θυρών κλειστό της Λεωφόρου «Π. Γιαννακόπουλος», για τον πρώτο ημιτελικό των playoffs της Α1.
*Με τα αποτελέσματα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο Θρύλος βρίσκεται πίσω με 2-0 στη σειρά των ημιτελικών και χρειάζεται τέσσερις νίκες (4-2 ή 4-3) επί των «πράσινων» για την πρόκριση στους τελικούς.
Δείτε τα όσα είπε η Φρόσω Δρακάκη: «Ξεκινάμε τα playoffs του πρωταθλήματος και είμαστε έτοιμες για μια σειρά από πολύ απαιτητικά παιχνίδια. Πρέπει να δώσουμε σημασία στις λεπτομέρειες και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ».