Πότε και πού θα παντρευτεί και θα βαφτίσει η Δώρα Παντέλη τον γιο της.

Έχουν περάσει ήδη δύο εβδομάδες από τη μέρα που η Δώρα Παντέλη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι. Η δημοσιογράφος, που πλέον έχει επιστρέψει στο σπίτι μαζί με το μωρό και τον σύζυγό της, προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες της καθημερινότητάς της. Μέσα από τα social media μοιράζεται συχνά στιγμές από την καινούργια της ζωή ως μητέρα.

Γάμος και βάφτιση για τη Δώρα Παντέλη

Πρόσφατα, η Δώρα αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα Q&A με τους διαδικτυακούς της φίλους, απαντώντας στις ερωτήσεις που της έθεσαν. Μία από τις ερωτήσεις που της απευθύνθηκαν αφορούσε τη βάφτιση του μωρού της, που είναι μόλις 13 ημερών.

Ελευθερία Ελευθερίου: Στο κρεβάτι με σέξι φούστα και τα στήθη της να… ασφυκτιούν! (pics)
Ελευθερία Ελευθερίου: Στο κρεβάτι με σέξι φούστα και τα στήθη της να… ασφυκτιούν! (pics)
Η Δώρα Παντέλη παντρεύεται και βαφτίζει τον γιο της.

«Του χρόνου το καλοκαίρι στο αγαπημένο μου νησί, τον Αύγουστο! Ένα μήνα σχεδόν μετά τον θρησκευτικό μας γάμο τον Ιούλιο», απάντησε η Δώρα Παντέλη.

Η Δώρα Παντέλη, που είχε ανακοινώσει την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης της μέσω Instagram τον Φεβρουάριο του 2025, βιώνει πλέον τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, κρατώντας στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της.

Ο σύζυγός της, Τζον, ο οποίος είναι ο «νούμερο ένα θαυμαστής της» και τη στηρίζει σε κάθε της βήμα, όπως είχε δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, πανηγυρίζει κι αυτός τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Η Δώρα είχε μάλιστα μοιραστεί με το κοινό την αρχική αμηχανία του Τζον με τη δημοφιλία της, λόγω του ότι πηγαινοερχόταν στον Καναδά και δεν γνώριζε το εύρος της δουλειάς της. Ωστόσο, όπως είχε πει, «σιγά σιγά το συνήθισε. Είναι οκ, δεν έχει θέμα πλέον». Η άφιξη του νέου μέλους ολοκληρώνει την οικογενειακή τους ευτυχία και σηματοδοτεί ένα νέο, όμορφο κεφάλαιο στη ζωή τους.

Πηγή: athensmagazine.gr

 

Σπύρος Γραμμένος

Από τα 18 μου πριν καλά, καλά καταλήξω σε κάποια σχολή ξεκίνησα να ασχολούμαι με την αθλητική δημοσιογραφία. Το πάθος μου για τη συγκεκριμένη δουλειά είναι απερίγραπτο. Ξεκίνησα από ένα μικρής αναγνωρισιμότητας σάιτ και στη συνέχεια συνεργάστηκα με το BN sports, το Sports News Greece και το Mpaladofatses.gr. Ο λόγος που επέλεξα να συνεργαστώ με το Thrylos24, είναι γιατί μελλοντικά θα ήθελα να ενταχθώ στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αφού μάλιστα, είναι και η ομάδα που υποστηρίζω και αγαπώ από μικρό παιδί. Παράλληλα με το σάιτ, πραγματοποιώ και την πρακτική μου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24