Ο Ολυμπιακός σε διπλό ταμπλό έκλεισε δύο πολύ σπουδαίες κινήσεις. Από την μία έκλεισε τον Όρτα και από την άλλη τον Τσικίνιο για τώρα τελικά και όχι για το καλοκαίρι.

Οι μηχανές πλέον στον Ολυμπιακό δουλεύουν στο φουλ. Προσπαθούν να κλείσουν τρύπες στο ρόστερ και όπως όλα δείχνουν δύο ακόμα κινήσεις είναι προ των πυλών. Η μία φορά τον Άντρε Όρτα από την Μπράγκα και η άλλη, εκείνη του Τσικίνιο.

Ο πρώτος θα έρθει με τη μορφή δανεισμού από την Πορτογαλική ομάδα, αλλά με οψιόν αγοράς (το ποσό που πρέπει να δαπανηθεί δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα…), ενώ ο δεύτερος αν και είχε συμφωνήσει από τώρα για το καλοκαίρι μέχρι το 2027, έκαμψε εν τέλη τις αντιστάσεις της Μπενφίκα η οποία αντί να τον χάσει εντελώς τζάμπα και χωρίς να πάρει φράγκο τον άφησε να έρθει στον Ολυμπιακό από τώρα. Μάλιστα θα κρατήσει όπως έρχονται πληροφορίες του thrylos24.gr και ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης.

Ολυμπιακός: Η έκπληξη στον Πίτερς! (vid)
Ολυμπιακός: Η έκπληξη στον Πίτερς! (vid)

Ο Όρτα αναμένεται να δώσει μία διαφορετική πνοή στο κέντρο, μιας και μιλάμε για έναν τεχνίτη, κάτι που έλειπε από την ομάδα έπειτα και από την αποχώρηση του Ιν Μπεόν Χουάνγκ, κάτι που ήξερε να το κάνει πάρα πολύ καλά. Είναι ένας παίκτης τον οποίο είχε ο Κάρλος Καρβαλιάλ με τον οποίο έχει τις περισσότερες συμμετοχές στην καριέρα του (79 συνολικά οι συμμετοχές του…), ενώ αναμένεται σίγουρα να πάρει φανέλα βασικού άμεσα.

Από την άλλη ο Τσικίνιο είναι ένας παίκτης, τον οποίο επίσης γνωρίζει τόσο ο Πέδρο Άλβες, όσο και ο Κάρλος Καρβαλιάλ. Η Μπενφίκα θα αποζημιωθεί για να τον αφήσει να έρθει (θα πάρει κοντά στις 500.000 €), ενώ έχει ακουστεί ότι θα κρατήσει ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό μεταπώλησης, το οποίο δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα.

Ο Τσικίνιο και ο Αντρέ Ορτα έρχονται και πιθανότατα θα θέσουν άμεσα εαυτούς στη διάθεση του Κάρλος Καρβαλιάλ για τα παιχνίδια που έχει μπροστά της η ομάδα του Πειραιά. Ακόμη και αυτό κόντρα στον Αρη, όπου ο Ολυμπιακός πηγαίνει με πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24